Automatické vytváranie bodov obnovenia

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
TommyT
Začátečník
Začátečník

Automatické vytváranie bodov obnovenia

Příspěvek od TommyT »

Prosím vás, ako nakonfigurovať, aby sa mi vždy pri poslednej inštalácii (vo Win7) nejakého ovládača alebo softu vytvoril zahŕňajúci stav pred inštaláciou, aby sa mi to dalo prípadne vrátiť späť? Ďakujem.
TommyT
Začátečník
Začátečník

Re: Automatické vytváranie bodov obnovenia

Příspěvek od TommyT »

To mám samozrejme nastavené a napriek tomu sa mi z nejakého dôvodu nevytvárajú. Čítal som stránku Microsoftu, neviem, kde robím chybu. :?:
fero-cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od fero-cz »

TommyT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TommyT »

Bola vypnutá. Zapol som, uvidíme. Len neviem z čoho počíta tie percentá (ak 100% je u mňa 1,46GB). Tak som tam nastavil 100% využitie (C má 80GB, takže to skutočne nejako nesedí).
Ďakujem za tip.
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

ten bod obnovenia si mozes aj sam vytvorit pred instalaciou ovladaca alebo ineho softu
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
TommyT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TommyT »

To viem. Ale nie vždy to človeka napadne a občas toto môže zachrániť, keď automatika myslela za teba... :-D
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“