Zdravím,
na touchpadu se mi objevila bublinka... já vůl jsem si myslel že je to cosi a nehtem jsem to sloupal. No samozřejmě to byla vzduchová bublinka a já tím pádem roztrhl vrstvičku co je na touchpadu. Můj dotaz zní: Co teď? Nechat být, sloupat celé (pokud to nenaruší práci na touchpadu) nebo se pokusit někde najít tuto folii na netu?
Díky všem
Touchpad bublina
Moderátor: Don
- lubabe
- Začátečník
-
- esfilip
- Začátečník
-
Re: Touchpad bublina
Mělo by to fungovat i bez folie a tedy nevím co to máš za s****u že to má folii ![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Mohl by si to vyfoti? ![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
- Butch
- Středně pokročilý
POkud ma touchpad s vroubky tak treba Lenovo tam standardne folii ma.
Videl jsem mraky notesu s vylestenym stredem touchpadu ktery byl uplne hladky a na okrajich byly jeste ty puvodni hrbolky videt. Vypada to hnusne, ale na funkci rostlinare to nema vliv.
Videl jsem mraky notesu s vylestenym stredem touchpadu ktery byl uplne hladky a na okrajich byly jeste ty puvodni hrbolky videt. Vypada to hnusne, ale na funkci rostlinare to nema vliv.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06