Internet / steam

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Internet / steam

Příspěvek od SwennCZ »

zdravím mám problém peinstaloval jsem si windowsy mam 7čky :) vše v pohodě hodil jsem si hry z disku ovladače jsem nemusel instalovat jenom jsem si aktualizoval adobe aby mi šlo youtube pohoda ale první co bylo tak mi začal blbnout steam žašlo mi to ve hře psát něco invaild SteamID tak jsem hledal na netu něco z registrama apod. tak jsem tam udělal nějaký složky a šlapalo to. Stáhnul jsem si google chrom prohlížeč ale chci jít na stránku (jednu tajnou :D ) a napsalo mi to že = Nebyla přijata žádná data říkám tak co to je dohajzlu tak jsem googlil moc jsem toho nevygoogli potom jsem třeba hledal obrázky a házelo mi to tam nějakou SSL nebo něco pod ochranu tak jsem to vypnul ale na danou stránku jsem se stejně nemohl dostat :) tak jsem se rozhodl že si stáhnu moziilu ok pohoda stránka mi šla ale zase se nemužu přihlásit na gmail napíše mi to Smyčka při přesměrování
Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.
Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím cookies. tak jsem tam dělal něco stima coocies nic nepomohlo říkám tak seru na to zapnul jsem firewall všechno co bylo zakázanýho jsem povolil ani nevím co a zkoušel jsem to znovu a stejně nic. Navíc jsem se chtěl příhlásit na steam a ten mi napsal něco se servrama apod 3 hodiny tak jsem se rozhodl že steam přeinstaluju. Přeinstaloval jsem ho a už jde a doufám že se nenaskytnou další problémi. Ale stejně vůbec nevím co stimy prohlíženi nebo internetem je nevítě někdo ? a ješte bych rád jak mam vrátit ten firewall :D ve kterým jsem všechno povolil nějak rozumě zpět ale tak aby mi šlo všechno díky moc :) a ješte chci zmínit že jsem stránky zkoušel na notebooku a tam mi vše klapalo. a dál chci říct že jsem se nemohl přihlásit na s bazar něco se servrama ale z notebooku mi to šlo tak vůbec netuším
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: Internet / steam

Příspěvek od esfilip »

No v první řadě se nauč pořádně česky, číst to po tobě je těžký :D. Zadruhé bych ti asi poradil, udělej si nějaký kurz PC pro začátečníky, to tě možná naučí si se vším co neznáš hned hrát.

A teď k tvému problému... Pokud nainstaluješ novej Win a stáhneš všechny update a nainstaluješ FlashPlayer a pochopitelně ovladače na tvůj HW zahrnující MB, chipset, GPU a další připojený zařízení, tak není důvod proč by ti to nemělo fungovat.

Je možný že tam máš klidně nějakého červa co ti to tam blokuje. Řádný antivir a FireWall, ale ne od Win, ti může pomoct.
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Internet / steam

Příspěvek od SwennCZ »

asi takhle ovladače jsme všechny aktualizoval ! antiviráke jsem vše projel nikde nic a pořád mi to píše například u obrázku když chci rozklikonut
Nebyla přijata žádná data

Webovou stránku nelze načíst, protože server neodeslal žádná data.

Ale když tam milionkrát to odentruju tak se načte ale takhle to asi fungovat nemá tak nwm :(
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“