Chrome - reklamy všude

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
PKBO
Moderátor
Moderátor

Chrome - reklamy všude

Příspěvek od PKBO »

Zdravíčko, mám takový potíže s chrome a vlastně i firefoxem.

Prakticky všude se mě ukazujou reklamy, myslím že víc než normálně. Navíc obyčejném textu se mě označují slova zelně do odkazu a když přes to přejedu tak mě to nabízí výhru iphone nebo jinou chujovinu.

Řešil jsem to AD-Blockem, jenže to nefuguje úplně spolehlivě, prakticky to kazí formátování a pak se mě nanačte stránka jak by měla.

Proto se ptám, jestli máte nějaký tip na software, který by mě toho zbavil, aniž bych přišel o všechny záložky, doplňky a podobně - i když chápu že to dost možná dělá některý z nich... - tím nemyslím něco na způsob ADB, ale spíše něco co mě zbaví případné havěti, která mě ty reklamy navíc generuje, poněvadž win defender a esset online na to nejspíš nestačí.

Případně pokud by se našla nějaká dobrá duše, která zná rychlé řešení a už v tom umí chodit by se mě na to podívala přes TeamViewer tak by to bylo vůbec perfektní, odvděčím se veřejnou pochvalou a přečtením v rozkaze :D

Přikládám jak to vypadá když se načte celá stránka třeba na Aukru abych demonstroval to pokažený formátování.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Chrome - reklamy všude

Příspěvek od kotas »

Zvláštní, já používám taky FIREFOX a vše mi fachá OK
Nemáš v PC spíše nějakou "havěť"? Co třeba zkusit z prohlížeče vyházet ADBLOCK aj. a zkusit ho pak restartovat a nahodit ten ADBLOCK znovu? Co to udělá? Teď se bavíme o FIREFOX, protože CHROME nepoužívám, jen v tabletu
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

A vsadím se, že když deaktivuješ ad block a klikneš pravým tlačítkem na reklamu, tak to bude media player.

http://malwaretips.com/blogs/ads-by-med ... r-removal/

Jsi už asi 8. za poslední měsíc u koho to vidím.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..takže přece jenom "havěť" :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

je tam REMOVE ADS akorát to media player chybí, asi mam starší verzi, už mě to otravuje měsíc :) jdu si přečíst tu stránku, snad je tam nějakej návod.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Tak fajn, díky moc za radu Pupíku, sice jsme musel udělat některý kroky jinak než jsou v návodu, páč jsou to zastaralé verze, ale vypadá to že je to pryč - problémy pravděpodobně způsoboval doplňěk pro zakázání reklam na youtube - jak ironické :D
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

Reklamy ti bude vynechávat i AD Block. :)

Většinou se ty reklamy objevují v media player rámečku. Tak asi jsou různé mutace. :D

Není zač.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a i to lze blokovat adblockem,kliknes na "vybrat element ke skryti" a reklama je fuc
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Natheron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Natheron »

Jakej Addblock používáš, ve Firefoxu je Adblock plus. Chrome má Adblock a ještě Adblock plus (ten co je ve Firefoxu).
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

To je otázka na mě ? Vůbec netušim... hlavní je, že jsem se zbavil těch reklam navíc...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“