Zdravím, můj případ, mám svou emailovou schránku příklad hl.doména@hl.doména.cz a chodí mi spousta emailů od lidí kteří mi píši na jakoukoli adresu této domény "hl.doména.cz" (např. někdo napíše komu: cokoli@hl.doména.cz tak to přijde do schránky hl.doména@hl.doména.cz protože jiná schránka tam není, jen ta hlavní). Tento mail mám pod správou googlu pro zjednodušení. A potřeboval bych právě vytvořit filtr takový, aby chodily emaily od lidí, kterí píši komu pouze adresu: hl.doména@hl.doména.cz.
Nevíte jak na to? Neexistují třeba nějaké příkazy, zkratky typu "vše kromě", abych vytvořil filtr: všechny emaily kromě emailů směrované komu: "hl.doména@hl.doména.cz" smazat, přesunout do spamu. Pokud nechápete, ptejte se, pokusím se to ještě vysvětlit jinak.
Pokročilé filtrování v gmailu - příkazy
- self
- Začátečník

-
Pokročilé filtrování v gmailu - příkazy
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
- Jey
- Středně pokročilý

Re: Pokročilé filtrování v gmailu - příkazy
Máš tam zapnutý zřejmě doménový koš (pod nastavením domény a mailů pod ní), který vše zaslané na
*****@domena.koncovka
doručí.
U mně toto lze nastavit v webhostingu domény. (buď je tam doménový koš, nebo vytváříš emaily jednotlivě, jako jednotlivé schránky, dle aktuální potřeby)
*****@domena.koncovka
doručí.
U mně toto lze nastavit v webhostingu domény. (buď je tam doménový koš, nebo vytváříš emaily jednotlivě, jako jednotlivé schránky, dle aktuální potřeby)
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Re: Pokročilé filtrování v gmailu - příkazy
1) máš to předpokládám na Google Apps? - pak tedy vypnout doménový koš
2) ano, pokud umíš zadat klasický příkaz na "všechny emaily pro danou adresu" tak ho jen vyneguješ že před adresu dáš znak "-" , tzn bude to
to: -(hl.doména@hl.doména.cz)
a pravidlo "přesuň do koše". ale potřeba to otestovat aby se to opravdu chovalo korektně
2) ano, pokud umíš zadat klasický příkaz na "všechny emaily pro danou adresu" tak ho jen vyneguješ že před adresu dáš znak "-" , tzn bude to
to: -(hl.doména@hl.doména.cz)
a pravidlo "přesuň do koše". ale potřeba to otestovat aby se to opravdu chovalo korektně