Můj dotaz se týká této sestavy:
http://www.czc.cz/7gg03sf134glsbausgkpb0uuod/seznam
mám s ní takový menší problém, při zapínání (po asi 3 měsících bez používání) se PC pouze zapne, na monitoru se nic neukáže (monitor stále hledá signál) a pouze několikrát zapípá. Poté se restartuje a celý koloběh běží znovu. Měl jsme za to, že mohl odejít HDD, tak jsem ho zkusil v jiném PC (ne jako hlavni HDD) a na data se normálně dostanu (takže tím to asi není). Z pamětových modulů jsem zkusil používat střídavě pouze jeden (jsou to kitty 2x4gb) a dávat je do různých slotů, přesto se výsledek nedostavil. Pomalu mi docházejí nápady...teda napadl mě zdroj, přeci jenom je tam boxovaný a navíc eurocase roku 2009 (nahrano na něm nekolik stovek tisíců hodin her) a nebo to může být zakladní deska? Před nedávnem jsem snižovali teploty (cca 1 rok zpět) na CPU tím, že jsem boxovaný chladic na CPU vyměnil za nový-výkonější, takže teploty jsem srazil dolů.
Problém s tímto pípáním jsem již v minulosti sporadicky zažil (třebas 1-2x za rok) a vždy jsem to vyresil tim, že stacilo PC rozebrat a znova složit (nechapu jakto, ale vzdy to pak fungovalo). Nyní to jiz nepomaha.
PS: po zapnutí PC se ventilátory v case a na grafice a na CPU normálně rozběhnou...po odpojení case ventilátorů to dělá stále.
Čím to prosím může být? Která komponenta už bude k.o. ? Děkuji