Smartphone do 3 000

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Smartphone do 3 000

Příspěvek od biggrrcze »

Ahoj, hledám levný smartphone do 3 tisíc,
Moje požadavky:
Co největší display minimálně 4,5" nejlépe 5"
Chci ho hlavně na internet abych na něm mohl být celí den na tom internetu.
přehrávání hudby
a klasické věci co telefon umí.

Tady jsem nějaké vybral, který z nich by jste mi doporučily ?

Lenovo Smartphone A328
THL SmartPhone T6S
Cube1 G503
iGET BLACKVIEW V3
Alcatel POP C7

Nebo když by ty předchozí byly šroty, tady je ještě jedna varianta ale pouze 4 palce display
Samsung Galaxy S Duos 2

Díky za rady
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Re: Smartphone do 3 000

Příspěvek od biggrrcze »

Ještě mě napadá GSmart Alto A2
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Tu by bola lepsia lumia..
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od biggrrcze »

WP nechci nejsou na to aplikace co potřebuji
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

chapem, no v tejto cene pouzitelne Android asi nebude..
vsetko co pozeram 5000+

z tebou menovanych ma kladne hodnotenie ten THL, max to Lenovo
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

thl je OK, mozna bych priplatil na xiaomi hongmi (1S), urcite by to za tu tisicovku stalo
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

thl je dost ok, jen prozradím, že optimalizace není dokonalá - na mediateku se slabými A7 jádry to občas trochu lagne. Hlavně v systému. V aplikacích pak plynulé. Jak jsou na tom jiné procesory, to nevím.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od biggrrcze »

Ok tak to vypadá na to THL díky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ja bych priplatil a sel do xiaomi hongmi 1s
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od biggrrcze »

Připlatit nemohu, mám pouze 3 tisíce
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

v tom pripade pockej a nasetri,na aukru jde poridit tenhle telefon za 3700 korun,to neni zase tak monstrozni priplatek
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Theeser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Theeser »

Ahoj, taky právě vybírám mobil max do 3 000Kč a narazil jsem ještě na jednoho zajímavého adepta.

Mimo jmenované mě ještě zaujal Gigabyte Gsmart Rey R3 nebo iGet Blackview KJ450(V3 je to samé jen s 5").

Teď jestli se můžu navézt do vlákna :-)
Od mobilu chci hlavně aby to drželo pohromadě a jely plynule videa, internet a sem tam něco na zp. Subway Surf[asi utopie :-D ], měl jsem Lenovo A760 a to se mi během 3/4 roku 3 rozbilo, a né mojí vinou. 2krát mi křupnul display v kapse (nechápu jak, nosím volnější džíny) a jednou se mi rozbil napájecí konektor (přístup ze strany Mironetu nelze říct jinak než na pěst), ale výkonově to docela šlo (při světlejších chvílích i Asphalt 8 na plný detaily jel "plynule", jindy to spadlo hned)

Víc se mi líbí ten iGet (4,5" prý se sklem), zase na druhou stranu Rey má zadní stranu vypouklou, takže by mohl mít tužší tělo (Lenovo se kroutilo jak proutek jen co se na to podíváte). Samozřejmě všechny mobily do 3k budou plastové to snad ani jinak nejde :-)

Oba mají na CZC :idea:
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od biggrrcze »

Tak zítra jdu na poštu pro THL T6S, tak napíší jak to vypadá
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Jojo, napiš. Snad budeš spokojený.
Mimojiné jsem jim tam psal e-mail o tom, co si jako zákazník příště představuju, že jsem s jejich směrem spokojenej, a světe div se, za 24 hodin odepsali. A odepsali, že návrhy postoupí dále týmu zodpovědných/vývojářů na přezkoumání. Neuvěřitelné! :-)
Theeser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Theeser »

Někde jsem čet, že jsou problémy u Kit Katu s přesunem app s interního úložiště na SD. Je to pravda nebo už to Google opravili?

PS: Kde jsi to THL objednal?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Tinydeal.com.
Trošku problém s clením v Hong-Kongu, nechali si to tam asi osm dní, jinak DHL to doručila přes půl planety snad za tři dny... A nebylo to drahé. Asi jako Česká Pošta, jestli ne levnější.
Přesun aplikace jsem nezkoušel, a nepotřebuju. Teď jsem to zkusil, a píše, že se to hladce povedlo.
Theeser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Theeser »

Díky, teď se asi zeptám jako trotl, ale když jsi mobil koupíš přes Tinydeal (nebo jakýkoliv jiný zahraniční server) tak v tom asi určitě nebude čeština, a případné vrácení telefonu by bylo nejspíš na dlouhé lokty. Je to sice o cca 700,- levnější než u nás i s dopravou a sou k tomu dvě pouzdra, ale nwm.

U nás sem to našel na Anacompu (+ fólie na display)
Ještě crashi, asi ti to přijde jako úplná blbost, ale mohl bys to prosím zkusit? Jde o tuhost telefonu v krutu, prostě telefon chytit za horní a dolní okraj a rukama točit každou na jinou stranu (samozřejmě jenom lehounce :-D ). Mobil totiž 99% času nosím v kapse (přední u džín, asi jako každý) a nerad bych aby se telefonu něco stalo, popř bych to nošení vymyslel jinak, ale nechce se mi to měnit :)

Jinak jak se ti telefon líbí, tvůj subjektivní názor a tak :-D
Vypadá totiž na nejvážnějšího adepta za náhradu Lenova :wink:

Díky

PS:Má fakt notifikační diodu? :-D
biggrrcze
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od biggrrcze »

Takže mi došel THL T6S, systém je svižný, zpracování celoplastové, vypadá že něco vydrží, jsem spokojen
Display taky dobrý, hlavně jsem zvědav na výdrž.
Theeser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Theeser »

biggrrcze119 a crashPC, mohli byste (nebo aspoň jeden z Vás :)) napsat sem tak za čtyři dny jak to s tím THL vypadá (ta výdrž etc.)?

Díky :-D

PS: biggrrcze119, kde jsi to THL koupil? Jak jsem zmínil výše, já bych ho nejspíš vzal od Anacompu (zkušenosti s firmou? :wink:)
Theeser
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Theeser »

Ještě jsem objevil LG L70, nemá takový výkon jako THL T6S, ale na druhou stranu má prý dobře optimalizované prostředí a podporuje ten Knock Kode, což se mi hodně líbí. Na CZC stojí 3600,- Je to víc než bych chtěl, ale zase to prostředí vypadá líp než čistý Android (ale nevím jestli líp než Nova launcher Prime, který mám).

Zeptám se takhle, kdyby ste chtěli telefon co vám určitě aspoň dva roky vydrží brali byste spíš to LG nebo THL?
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“