Modrá smrt nvlddmkm.sys

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
ViR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Modrá smrt nvlddmkm.sys

Příspěvek od ViR »

Zdravím, včera při hraní starého stalkera se sekl PC a modrá smrt s nápisem nvlddmkm.sys. Resetl jsem PC a už nabíhal vždy jen do modré smrti nebo černé obrazovky. Vrátil jsem PC do továrního nastavení a dostal se do windowsu. Znovu jsem instaloval ovladače ale při instalaci nvidia ovladačů opět modrá smrt a zas nvlddmkm.sys. Přeinstaloval jsem tedy komplet windows a stejně opět po instalaci ovladaů nvidia modrá smrt. Zkoušel jsem grafiku dát do jiného PCE slotu a nepomohlo. V nouzovém režimu OK. Zkoušel jsem ovladače 320.18, 344.75 ( na těch to běželo předtím v poho), 344.11, 340.52, 337.88. Vše vždy po odinstalování programem Display Driver Uninstaller a provedení čisté instalace. Bohužel nemam možnost vyzkoušet jinou grafiku nebo svou v jiném PC.
Win 8.1
EVGA Geforce 760
Core i7 860
12GB ram
SSD HDD 120gb
HDD 500gb
ViR
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Modrá smrt nvlddmkm.sys

Příspěvek od Alfajk »

karta je rozbita,pro overeni jedine zkouska v jinym pc,ale s nejvetsi pravdepodobnosti ma dost...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

JJ, typickej provej smrti na studeňák, vadné spoje z řadiče pamětí do Vram. Reklamace.
ViR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ViR »

Super a máte někdo zkušenosti s reklamací u Alzy? Výměna kus za kus asi nefunguje že? Momentálně se mi fakt nehodí mít nefuknční PC jelikož ho používám i k práci.
ViR
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz budes hodne dlouho sockovat a domluvis si to predem,pujcej ti za penize jinou kartu,ale bude to ciste zobrazovadlo,nic na hrani...

a nebo si proste kup kartu jinou, 13. den ji vrat a kup dalsi, nasledne vrat na konci vyrizeny reklamace
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
ViR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ViR »

No tak jedem na výlet do Prahy :-)
ViR
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“