upgrade
- ThomasTT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
upgrade
Čaute všici, potřebuju radu. mám zákl. desku Abit AB-ZM6 s chipsetem 440 BX a procesorem Celeron 366 Mhz. Je to na slotu PPGA 370. Deska podporuje maximální násobič 8 a 1.3V - 2.3V napětí. Je tedy jasné že by tam šel strčit procák 800 Mhz (šel by i PentiumIII?). Jenže tidleti švábi jsou na slotu FC-PGA a já nevím jsou-li tyto dva sloty nějak kompatibilní. díky, by T.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://price.com.ua/osnc33m4965.html
tady pisou ze ma FCPGA...
ale na webu abit je jen podpora pro celeron (coz ukazuje na PPGA)... jinak FCPGA a PPGA compatibilni nejsou...
tady pisou ze ma FCPGA...
ale na webu abit je jen podpora pro celeron (coz ukazuje na PPGA)... jinak FCPGA a PPGA compatibilni nejsou...
- ThomasTT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- El Hielo
- Začátečník

No já myslím, že jestli nějaká redukce je, tak už se asi neprodává a sehnat ji bude hardcore problém. Ono to totiž už není nejnovější. Další problém by byl asi sehnat samostatné P3. Není lepší si za 2500 koupit celý nový/starý komp?
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
- ThomasTT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PGA370 je akorát typ patice. PPGA a FC-PGA pouzdra používají stejnou patici, ale pinově (zapojení) se liší.ThomasTT píše:tak jsem se díval přímo na tu patici a je tam napsáno PGA370. jse toho na mně trochu moc, help me somebody please. proč někde píšou že to je FC-PGA, jinde že je to PPGA a na desce je PGA370. dokáže to někdo vysvětlit? a jaký procák tam teda můzu dát.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: