Nastaveni dvou IP ve hrach a pripojeni po Lan a Wan....??

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Nastaveni dvou IP ve hrach a pripojeni po Lan a Wan....??

Příspěvek od Vizi »

cau takze sem sprovoznil konecne nasi sit v nichz su ja jako server
zamnou je router (BroudBand router presneji) a v nem mam 3 lidi sdilíci semnou net . A mam takovej problemek jako vzdy :?

chceme hrat napr C&C Generals a i kdyz ja zalozim tak se ostatni na me z venku pripoji ale zas se na me nepripoji ti kteri jsou na tim routru nev jestli ma nejakej Firewall nebo co ? .... :/ v te hre jde zadat pripojeni zvenku a zevnitr takze tam dam nasi venkovni IP a moju vnitrni IP 10.0.0.1 jelikoz su server kterej zaklada hru zkousel sem to naruzno ale but se nepripoji ti zvenku a zevnitr jo a nebo naopak ale dohoromady se tomu nechce sice tam sme v Lan Lobby vsichni ale jeden nemuze ¨potvrdit spusteni hry :wink:

muzete mi nejak poradit ? pomohl by treba misto Routeru Schwitch ?
nebo ta hra nesnese dve IP ? :? :(

ach jo doufam ze se to a pochopit napsal sem to nejak divne hm
dik cau.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zalozena hra muze bezet jen na jedne IP. pokud ji zalozis s vnitrni IP nepropoji se k ni ti z venku a pokud ji zalozis na venkovni IP nepripoji se ti zevnitr. kdyby si misto routeru dal switch tak by to mozna pomohlo.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

KOFis píše:zalozena hra muze bezet jen na jedne IP. pokud ji zalozis s vnitrni IP nepropoji se k ni ti z venku a pokud ji zalozis na venkovni IP nepripoji se ti zevnitr. kdyby si misto routeru dal switch tak by to mozna pomohlo.

jo jo to je presne muj problem asi tam zkusm prdnou switch a uvidi se hm doufam ze to pomuze kua :wink:

zajimave je ze napr NFSU 2 jedou ale ja musim zalozit server a kamos na moji vnitrni siti zalozi hru a pak to jede pripoji se i ostatni s venku .
zajimave
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“