Mám dotaz, jestli po zapnutí musí být aktivní všechny 3 DVI výstupy na GK GTX 690. Nemyslím to, že mám zapojený monitor v prvním DVI, zapnu PC, obraz jede. Pak vypnu PC,přepojím monitor na další DVI a zase jede. Ale při zaplém PC zkouším kabel od monitoru zasunovat do všech 3 DVI- jestli mají být aktivní všechny 3 DVI. Zkoušel jsem to na GTX 590, tam jsou takto aktivní všechny, na moji GTX 690 max. dva a při určité kombinaci jenom jeden.
Díky za info.
Neaktivní všechny výstupy DVI na GK
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- jardakill
- Začátečník

-
Neaktivní všechny výstupy DVI na GK
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Neaktivní všechny výstupy DVI na GK
Ano to je možné. Konkrétně mě se třeba stává že když zapojim VGA a HDMI současně tak postujou oba, ale při vypnutí driveru a pod zůstane obraz jen na HDMI (dost otravné). Tzn ano, může se stát že některé výstupy musí aktivovat až driver.