Cau,
marne hledam kvalitni appku s predpovedi pocasi pro CR. Co chci je mit 4x1 nebo 4x2 widget v kterem bude predpoved - ale ne na X dalsich dni, ale pro dnesek po nejaky x hodniovych odstupech. Vsechny appky maji widget s predpovedi na +-pet dni - ja ale na obrazovce nechci videt jak bude popozitri, ale jak bude az odpo polezu ven...
Android - appka na pocasi s widgetem
Moderátor: CageJ
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník
- KubasCZ
- Začátečník
Re: Android - appka na pocasi s widgetem
Meteoservis? Osobně ho mám na WP a najdeš ho i na Androidu.. Na WP ho mám na dlaždici a umí i škálovat předpověď po několika hodinách...,
Má několik verzí podle peněz/funkcí..
https://play.google.com/store/search?q= ... apps&hl=cs
Má několik verzí podle peněz/funkcí..
https://play.google.com/store/search?q= ... apps&hl=cs
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník
Jo, uz jsem objevil v mezicase. Ale diky!
- Jey
- Středně pokročilý
-
Nejlepší na srážky je app Meteor. Widget na počasí používám od app Fancywidgets. Obojí můžu doporučit.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).