Kamera na longboard

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
AdamČerný83
Nováček
Nováček

Kamera na longboard

Příspěvek od AdamČerný83 »

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit, kámoši teď čím dál tim víc, když jezdíme, tak mají na helmě kameru, která točí jak jezdíme a já bych si chtěl taky nějakou koupit, ale nevim jakou, koukal jsem po GoPro, ale ty ceny jsou moc vysoký, s jinýma nějak nemám zkušenosti. Tak se chci zeptat, kterou doporučujete vy?
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Re: Kamera na longboard

Příspěvek od xakrurychle »

sj4000/wifi, sj5000/+/wifi
AdamČerný83
Nováček
Nováček

A ještě nějaký jiný? Co jsem koukal tak SJCAM je hodně falešnejch na netu a bojim se, že zrovna já bych měl takovou smůlu, že bych jí koupil, tak bych radši něco s českym zastoupením a servisem.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

dyť tu máš i českej web

http://www.sjcam.cz/content/4-o-nas
AdamČerný83
Nováček
Nováček

Aha, díky kouknu na to, sem nevěděl, že už mají ofiko shopy, ještě jsem koukal na Lamax X7 nebo nějakou Magicamku, ty mají taky celkem dobrý hodnocení, mno uvidim ještě si to nechám projít hlavou.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

lamax neznám, magicam je cenově ke gopro, ještě xiaomi yi, to je možná nej volba
AdamČerný83
Nováček
Nováček

Na Xiaomi jsem koukal taky, ale tam je problém s příslušenstvím, že by se muselo kupovat ze zahraničí, v ČR moc eshopů je nenabízí, hmm tak co si teď vybrat, koukal jsem na nejlevnější Magicamku a má celkem dobrý parametry a hodnocení, tak asi zkusim jí, když nebude nějak vyhovovat tak jí vrátim.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“