reklamace Zdroje - prodejce zkrachoval
Moderátor: L4mka
- T-Munny
- Nováček
-
reklamace Zdroje - prodejce zkrachoval
Ahoj,
začal mi cvakat zdroj Seasonic S12II-520W F3 80+ Bronze. Chtěl jsem ho reklamovat, ale zjistil jsem, že eshop Alexa.cz ukončil svou činnost.
Mám nějakou šanci reklamovat zdroj přímo u výrobce?
Asi ne, že?
začal mi cvakat zdroj Seasonic S12II-520W F3 80+ Bronze. Chtěl jsem ho reklamovat, ale zjistil jsem, že eshop Alexa.cz ukončil svou činnost.
Mám nějakou šanci reklamovat zdroj přímo u výrobce?
Asi ne, že?
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Re: reklamace Zdroje - prodejce zkrachoval
Zkus možná zde:
http://seasonic.com/rma/
http://seasonic.com/rma/
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- T-Munny
- Nováček
-
Díky,
uvidíme, jestli mají partnera i pro ČR.
EDIT:
Tak odpověděli kladně. Bohužel nejbližší pobočka je v DE. Takže pošta 400-500Kč...
i tak jim to pošlu
uvidíme, jestli mají partnera i pro ČR.
EDIT:
Tak odpověděli kladně. Bohužel nejbližší pobočka je v DE. Takže pošta 400-500Kč...
i tak jim to pošlu

- T-Munny
- Nováček
-
Tak reklamace proběhla úspěšně.
12.2. odeslán balík do DE
18.2. potvrzení přijetí, dvě hodiny na to uznání reklamace a odeslání zpět do Čech
21.2. balík dorazil
Reklamace mě nakonec vyšla na 389Kč za počtu do DE
12.2. odeslán balík do DE
18.2. potvrzení přijetí, dvě hodiny na to uznání reklamace a odeslání zpět do Čech
21.2. balík dorazil
Reklamace mě nakonec vyšla na 389Kč za počtu do DE
- Alfajk
- Začátečník
-
to je furt min, nez zdroj novej, ja bych byl s vyrizenim spokojenej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- T-Munny
- Nováček
-
Tak tak, u zdroje za 2k se to vyplatí. Dobré je, že přes to jejich RMA je záruka 5let.
- pekacko
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
To jo, lepší než kupovat novej.
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Zavolej do Partisu, připrav si SN, ať zjistí, jestli to šlo přes ně, ale pokud to není nějaká bokovka přes Polsko nebo Německo, tak s pravděpodobností hraničící s jistotou je to přes ně. Jako importér určitě vezmou, nebo tě odkážou na velkoobchod, kterýmu to prodali a ze kterýho to má tenhleten Alexa. Kdyžtak že sem tě tam poslal, zvlášť jestli budeš mluvit s p. Suchánkem nebo Kocourkem.
Seasonic v tom má stále podobnej bordel jako FSP, takže na jejich webu ti vopravdu řeknou tak že to máš poslat do tramtárie.
Seasonic v tom má stále podobnej bordel jako FSP, takže na jejich webu ti vopravdu řeknou tak že to máš poslat do tramtárie.
- Bacon
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Při kladné reklamaci máš právo na uhrazení poštovného, zajímalo by mě, jak je to v tomto případě.
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Jo záruka ve vztahu obchodem podle občanskýho zákoníku, tady ovšem obchod zkrachoval, takže smůla. Jestli nikdo nepřevzal závazky (třeba to cělý nekoupil) a něco chceš po výrobci, tak ten to převezme v rámci jejich podmínek…tzn. poslání tam na tvoje náklady, zpátky na jejich, tak to je běžně.