Upgrade šunky:))
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- sheeen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade šunky:))
Zdravím,,chtěl bych se zeptat jestli to má vůbec cenu něco takovýho upgradovat..já si tím teda nejsem jistej kámoš má komp:
MB:MSI K7Turbo2 KT 266 nebyl uplně nejhorší."ve svý době"
[url]http://www.msi.com.tw/program/products/ ... php?UID=24
RAM:256Mb SDRAM.nakej no name ono tak jako tak shit
VGA:MSi 440MX...má ode mě slíbenou FX5200 Ultra to je taky dobrej shit ale zas aspon Dx9.0
HDD celkem slušnej...náký IBM 40GB sem to testnul HD Tachem a docela good
CPU:Athlon XP 1800+ s Palominem....ten de ale vzhledem k Ramce která běží na 133 nejde zvětšit fsb víc jak na 141MHz
násobič s tím náko moc nedělá asi je zamčenej..
taxem se chtěl zeptat co bymu mohlo pomoct se dostat z těch největších s****k napadlo mě že 512 ramky by tomu mohlo prospět..pokad ji koupí v od nákoho kolem litru a teda ta moje 5200Ultra...
MB:MSI K7Turbo2 KT 266 nebyl uplně nejhorší."ve svý době"
[url]http://www.msi.com.tw/program/products/ ... php?UID=24
RAM:256Mb SDRAM.nakej no name ono tak jako tak shit
VGA:MSi 440MX...má ode mě slíbenou FX5200 Ultra to je taky dobrej shit ale zas aspon Dx9.0
HDD celkem slušnej...náký IBM 40GB sem to testnul HD Tachem a docela good
CPU:Athlon XP 1800+ s Palominem....ten de ale vzhledem k Ramce která běží na 133 nejde zvětšit fsb víc jak na 141MHz
násobič s tím náko moc nedělá asi je zamčenej..
taxem se chtěl zeptat co bymu mohlo pomoct se dostat z těch největších s****k napadlo mě že 512 ramky by tomu mohlo prospět..pokad ji koupí v od nákoho kolem litru a teda ta moje 5200Ultra...
- Majk44
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno rozhodne ty ramky by to chtelo... ale teda SDRAM neim neim!!!
S tou 5200 ultra si asi moc npomuze.. z blata do louze
Nejlepsi kdyby to nekde streli a zacal skladat znovu.. protoze jestli to ted o neco upgraduje..za pul roku to bude zas na...
S tou 5200 ultra si asi moc npomuze.. z blata do louze
Nejlepsi kdyby to nekde streli a zacal skladat znovu.. protoze jestli to ted o neco upgraduje..za pul roku to bude zas na...
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
- Majk44
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nebo jeste neco... at to proda po soucastakach.. a treba disk, procak, soi necha (1800+ pujde slusne zvednout s nejakou poradnou deskou a ramkama..)
a koupi si nejakou slusnou desku, garfiku a hlavne ty ram...
Muj nazor!!!
Jsme zvedavej co reknou ostatni!
a koupi si nejakou slusnou desku, garfiku a hlavne ty ram...
Muj nazor!!!
Jsme zvedavej co reknou ostatni!
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Majk44
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
stydim se zavahani...to bude asi jeste po to silvestru...
mno jinak by opravdu bylo asl lepci kdyby to prodal...
- sheeen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
já měl za to že fšechny ramky sou DIMM a ty se pak dělej na RD,SD a DDR ale nic..to je OT..Majk44 píše:stydim se zavahani...to bude asi jeste po to silvestru...
takže myslíš že mu 512Ram nehelpne...stejně to fšechno paří 800*600 a na nízký detaily tak by mu to myslím mohlo stačit...btw na tý mý 5200Ultra jel Doom3 1024*768 na medium detaily kolem 20fps a to on už považuje za plynulý,a HL2 šel taky uplně fpoho na stejný rozlišení a fšechno high
jo a k tomu prodeji...tohleto už spíš neprodá ne?nevím kdo b to teda chtěl
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
DIMM je typ modulu - Dual Inline Memory Module. Typ samotné paměti je SDRAM (Synchronous Dynamic Random Access Memory). A ty se pak dělí na paměti SDR (Single Data Rate) SDRAM a DDR (Double Data Rate) SDRAM.sheeen píše:já měl za to že fšechny ramky sou DIMM a ty se pak dělej na RD,SD a DDR ale nic..to je OT..
To jen pro pořádek...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- sheeen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Tahle vypadá moc dobře - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29593sheeen píše:Fajn taxem to nako ukecal bude 512Mb 400Megový RAMky,stejnej procák moje 5200 Ultra a ted nevím co za desku aby ten A1800 šel dobře přetočit???naká KT 600 nebo KT 800?:) na mě je to už moc stary se neorientuju
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Shit
- Odborník PCT
Teoreticky ano, praktický zkušenosti má někdo ?JanHavlicek píše:Tahle vypadá moc dobře - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29593
- Majk44
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: