integrovana zvuk. ja na 2 veci,
Moderátor: CageJ
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
integrovana zvuk. ja na 2 veci,
jakou jinou solidni, kde nepraska zvuk a nevyzaduje se od ni moc, proste jen dobry zvuk bez praskani do 1000kc ?Ta by se mi celkem hodila.....
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: integrovana zvuk. ja na 2 veci,
třeba tuhle: Creative Labs Sound Blaster Audigy ES OEM 628,-TotalTrum píše:jakou jinou solidni, kde nepraska zvuk a nevyzaduje se od ni moc, proste jen dobry zvuk bez praskani do 1000kc ?Ta by se mi celkem hodila.....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24918
- spirit64
- Mírně pokročilý

sice máš pravdu, integrovaná zvukovka je občas SUXX.
ale její praskání většinou zaviní uživatel taktěním tap, a pro pařany je to většinou standart, integrace.
Je todivný, to ESko vypadá jako by mělo víc funkcí než LS.
Kvalitní zvuk je od Creative dlouholetou tradicí, ale taky dobré jsou Maya karty (hodně dobrý) a taky dražší.Taky ale dost záleží na repru.......(jak jinak)
ale její praskání většinou zaviní uživatel taktěním tap, a pro pařany je to většinou standart, integrace.
Je todivný, to ESko vypadá jako by mělo víc funkcí než LS.
Kvalitní zvuk je od Creative dlouholetou tradicí, ale taky dobré jsou Maya karty (hodně dobrý) a taky dražší.Taky ale dost záleží na repru.......(jak jinak)
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne ta moje integ.zvuk je BIG SHIT, vyzkousel sem na ni vsechny mozny ovladace a furt je ten zvuk na 2 veci.
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- spirit64
- Mírně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde o to, na co to ten cek ma a co na tom ma poveseny. Znam lidi, co maj 7.1 onboard, do toho 8mi kanalovy sumitka z tesca a libujou si jakej je to super zvuk...srna píše:integrovana zvukofka je na....i kdyz honosnej napis na krabici rika 6 channel audio....diky boze za SB audigy 2 ZS
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate