USB porty

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
uda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

USB porty

Příspěvek od uda »

Zakoupil jsem USB kartu 2.0 W-U2003 ale nechce chodit. Už jsem zkusil snad vše ale nedaří se. Muže mi někdo poradit. Na jiném počítači chodí normálně. Toto není problém ale záhada. Díky.
uda
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

mozna by to chtelo vic specifikovat , na jaky desce , jaky drivery , jaky nastaveni , co to dela atd , tys to napsal stylem nejede mi auto ale jestli si tam dal benzin , mas tam baterku atd tos nam nesdelil :wink:
uda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uda »

K!ll3r píše:mozna by to chtelo vic specifikovat , na jaky desce , jaky drivery , jaky nastaveni , co to dela atd , tys to napsal stylem nejede mi auto ale jestli si tam dal benzin , mas tam baterku atd tos nam nesdelil :wink:
Jasně. jedná se o desku ASUS K7V-T´a nedělá to vůbec nic. Hlásí že zařízení pracuje správně a to je vše. Když zapojím do nich třeba tiskárnu tak se ani nehne. :(
uda
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Aktuální ovladače chipsetu a bios máš?

Na starších deskách, hlavně kde je KT133(A), jsou problémy s USB řadiči dost známá věc
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co máš za wokna?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“