skyrim problém s draky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ujjoczech
Nováček
Nováček

skyrim problém s draky

Příspěvek od ujjoczech »

dobrý den chtěl bych se zeptat nevíte někdo čím by to mohlo být že ve hře skyrim se u mě neoběvujou náhodně žádní draci? ikdyž plním qvesty a oběvuju nové města i jeskyně
a celkově hraju i příběh.... popřípadě co je potřeba udělat
aby se draci po celou dobu hry náhodně oběvovali děkuji za odpověďi
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Re: skyrim problém s draky

Příspěvek od Xnovic »

Něco podobného jsem měl taky.. Draci se generují náhodně.. Občas jsem měl pocit, že draci ve hře chybí a pak najednou sotva jsem sejmul jednoho, tak se hned objevil další..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Není to spojený třeba s nižšim lvl? Když jsem hrál, tak jsem většinou skončil hrát kolem lvlu 20 a draků jsem měl vždy opravdu málo.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Víc se objevovali při fast travelu.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
ujjoczech
Nováček
Nováček

Příspěvek od ujjoczech »

děkuji za názory no je pravda že sem měl lvl 50 max asi tak uvidíme snad se to ještě spraví :p
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

No tak to ne :P To jsi měl poměrně vysokej lvl. Ještě mě leda napadá možná obtížnost? A nebo třeba smůla jen (štěstí)
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Musi byt splnen quest Dragon Rising, tj potom co zabijes prvniho draka, musi se objevit shout, kterym te zovalaji High Hoghar. Jinak se draci neobjevi a misto nich na dracich zdi budou napr. kostlivici nebo snezni trollove.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“