Mail mám na post.cz ...
Díky za rady a omluvte mě že se ptám na takovou trivialitu (asi)

U posta ne, zásadně u providera. Na post by mu nešel relaying...cool.user píše:to si musis zjistit sam jake pop3 server ma post.cz (zdali vubec ma) , zkusil bych pop3.post.cz a smtp to si zas musis zjistit bud u post.cz nebo u tvyho providera.Thellwin píše:No já právě nevim co bych měl vyplnit do toho pop3 a smtp ... prostě jsem tohle nikdy neřešil

Jedine, ze je tam preposlesThellwin píše:Mám další problém ... jak jsem zjistil, tak to stáhlo všechny mejly ze serverů do kompu. (Já blbec jsem nezaškrt ponechat na serveru) Je nějaká možnost jak ty mejly vrátit zpátky na ty servery ?

dej ke všem účtům smtp.seznam.czpantherx píše:muzu se zeptat, mam 2 maily na centrumu a jeden na seznamu, chci je spravovat v thunderbirdu, ale nacteni probiha v poho, aktualizace tez, ale posilani mailu nejede.... vim, smtp, but nejde mi to nak, zkousel sem vse snad, email.centrum.cz, ismtp.centrum.cz,i bez i... nic, poradte nekdo

zalohuj si celou slozku z document and settings - admin - data aplikací - thunderbird, ja to normalne po formatu zpatky prehral a vse okMartin Veselý píše:Nevíte někdo, jak by se dalo v thunderbirde zázalohovat zprávy, nastavení, atd. Stahuju si zprávy z poštovního serveru na disk a nerad bych o ně při reinstalaci přišel.

Minimize to traydadge píše:Cuz no som tu z dalsim prob neda sa nejako spravit aby sa thunderbird spustil v tray aby moho neustale kontrolovat spravy?