Zdravim, mam takovy zajimavy problem. Na domaci siti, kterou spravujii, ale neni ma, prestalo fungovat wifi. Modem je od O2, Huawei. Pri ohledani mista jsem zjistil, ze se ‘samo od sebe’ zmenilo SSID na zkomolenou verzi puvodniho nazvu a puvodni heslo nefunguje. Predpokladam, ze je taky zkomolene. Navic se zmenil i typ zabezpeceni. Modem jsem resetoval do tovarniho nastaveni, wifi znovu nastavil a modem i wifi znovu zahesloval. I nove SSID se ale ve vypisu objevuje zkomolene, heslo nefnguje a je zmeneny typ zabezpeceni.
Zni to jako hack nebo technicka chyba stareho modemu. Poradite co to je a co s tim? Diky!!
Modem zkomolil nazev wifi a typ zabezpeceni
Moderátor: Don
- opavlicek
- Začátečník
-
- Weslo
- Středně pokročilý
Re: Modem zkomolil nazev wifi a typ zabezpeceni
podívej se jak se opravdu něco resetuje do továrního nastavení...
AMD Ryzen 5 3600 | XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |64GB Corsair DDR4 3600Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast
- opavlicek
- Začátečník
-
Ja bych ti zas poradil, aby ses naucil porozumeni jednoduchemu textu.Weslo píše:podívej se jak se opravdu něco resetuje do továrního nastavení...
Modem jsem standardne resetoval, jak pisu vyse.
- Jey
- Středně pokročilý
-
Flashni posledni verzi FW ze stranek vyrobce a pote resetuj modem do tovarniho nastaveni. Dost mozna bych pak zkusil odpojit internet a nejprve sledoval chovani te wifi. Vypada to jako hack zvenku. Pripadne si nechat vymenit modem.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).