Raspberry Pi streamer
- Girmly
- Začátečník
-
Raspberry Pi streamer
Ahoj,
je tu někdo se zkušenostmi s Raspberry Pi etc?
Mám tu zajímavý projektík, chtěl bych vytvořit "zařízení", které se automaticky připojí na konkrétní Youtube stream (ne, nejde o Kazmu) a pustí ho na full screen do HDMI. Toto musí být naprosto samostatné, automtizované a self-healing - vypnutí elektřiny nebo výpadek WiFi musí být systém schopen rozdýchat. Možnost spravovat to nějak vzdáleně případně reportování nějakých statistik by byl hezký addon.
Má někdo potřebné zkušenosti a zájem se na něčem takovém podílet? Rád se dohodnu na smysluplné finanční kompenzaci.
Dík!
je tu někdo se zkušenostmi s Raspberry Pi etc?
Mám tu zajímavý projektík, chtěl bych vytvořit "zařízení", které se automaticky připojí na konkrétní Youtube stream (ne, nejde o Kazmu) a pustí ho na full screen do HDMI. Toto musí být naprosto samostatné, automtizované a self-healing - vypnutí elektřiny nebo výpadek WiFi musí být systém schopen rozdýchat. Možnost spravovat to nějak vzdáleně případně reportování nějakých statistik by byl hezký addon.
Má někdo potřebné zkušenosti a zájem se na něčem takovém podílet? Rád se dohodnu na smysluplné finanční kompenzaci.
Dík!
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Raspberry Pi streamer
Tohle je pro člověka se znalostí Linuxu otázka tak hodiny...
Pro člověka neznalého, je to otázkou nastudování si návodu...
Pro člověka neznalého, je to otázkou nastudování si návodu...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- Girmly
- Začátečník
-
Dík za "pomoc" python.p. Co by si PCTuning bez takových počal?
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A co chceš slyšet?
Pokud nabídneš finanční kompenzaci, tak to dej do bazaru hledám práci, teda nabízím. A on se určitě někdo najde.
Hledat si asi nezkoušel co?
https://www.raspberrypi.org/forums/view ... p?t=280280
Pokud nabídneš finanční kompenzaci, tak to dej do bazaru hledám práci, teda nabízím. A on se určitě někdo najde.
Hledat si asi nezkoušel co?
https://www.raspberrypi.org/forums/view ... p?t=280280
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- Girmly
- Začátečník
-
Doufal jsem v odpověď na otázku výše "je tu někdo se zkušenostmi s Raspberry Pi etc?".
Očekávám, že lidi kteří umí odpovědět ano chodí víc do sekce Programování než do sekce Bazar, ale pokud se tu nikdo nenajde nebo moderátoři usoudí, že to sem nepatří, přijmu to. Tvé příspěvky zatím nelze ani nazvat příspěvky, protože ničím užitečným nepřispěly. Je úplně jedno, jestli jsem hledal návod, já hledám člověka který mi osobně pomůže, na což mám navzdory tvému názoru právo, protože jinak je toto fórum jaksi stejně zbytečné, jako tvé příspěvky.
Očekávám, že lidi kteří umí odpovědět ano chodí víc do sekce Programování než do sekce Bazar, ale pokud se tu nikdo nenajde nebo moderátoři usoudí, že to sem nepatří, přijmu to. Tvé příspěvky zatím nelze ani nazvat příspěvky, protože ničím užitečným nepřispěly. Je úplně jedno, jestli jsem hledal návod, já hledám člověka který mi osobně pomůže, na což mám navzdory tvému názoru právo, protože jinak je toto fórum jaksi stejně zbytečné, jako tvé příspěvky.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mám zkušenosti. Ano, poslal jsem ti odkaz na řešení tvého problému. Ano podle toho návodu to jde nastavit. Ano, tvůj názor opravdu originální.
Jestli čekáš, že přijde někdo a koupí to za tebe, nastaví a přijde zapojit až k tobě domů, no ...
Jestli čekáš, že přijde někdo a koupí to za tebe, nastaví a přijde zapojit až k tobě domů, no ...
- Girmly
- Začátečník
-
Ano, čekám. Navíc výborně vařím.
- hranicarrr
- Začátečník
-
Zdravím,
na tom fóru je to pěkně rozepsané.
Addon do chromu. (nejsem odborník, ale do Chromium by to mělo jít)
https://chrome.google.com/webstore/deta ... ionjbepkfc
na tom fóru je to pěkně rozepsané.
Addon do chromu. (nejsem odborník, ale do Chromium by to mělo jít)
https://chrome.google.com/webstore/deta ... ionjbepkfc