Ahoj.
Tušim, že od updatu na 2004 mi Windows 10 hlásí že "Nastavení vašeho účtu je zastaralé". Hlásí to v souvislosti se systémém, v základnim Outlooku i v Officech. Zadám heslo, je to ok, ale po tejdnu to po mě chce znova a to u každé aplikace zvlášť. Instalaci mám už pár let, Microsoft účet mám vytvořený, používám automatické přihlášení, tzn. při startu to po mě nechce žádné heslo a nepoužívám Windows Hello. Předpokládám, že to s tim má souvislost. Taky jsem nedávno prováděl upgrade z Home na Pro, ale jestli si dobře vzpomínám, tak to se to dělo i před upgradem. Nenapadá někoho jako se toho zbavit, aniž bych se musel při spuštění Windows přihlašovat?
díky
Nastavení vašeho účtu je zastaralé
Moderátor: Loki5567
- junglist
- Začátečník
- Jey
- Středně pokročilý
-
Re: Nastavení vašeho účtu je zastaralé
Napadá mě zkusit použít pro přihlášení offline účet a autologon pomocí https://docs.microsoft.com/en-us/sysint ... /autologon
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- junglist
- Začátečník
Zdá se, že autologon můj problém vyřešil. Díky
- Jey
- Středně pokročilý
-
Tak hlavně že už to funguje jak má.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).