Pomalé stahování z NAS úložiště

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

urban.novak
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 04. kvě 2009

Re: Pomalé stahování z NAS úložiště

Příspěvek od urban.novak »

TUNN> Zpřístupnění NASky je možné i bez veřejné IP přes Cloudflare Tunnel. Jestli si to přes něj nastavíte, tak dejte vědět, jak rychle vám to přes něj tady v Čechách běží. Podle dokumentace nemají žádné omezení na přenosovou kapacitu.
eviljack
Nováček
Nováček
Registrován: 24. črc 2008
Bydliště: KH
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomalé stahování z NAS úložiště

Příspěvek od eviljack »

Vida, tam mam vlastne zalozeny ucet, ale nechtelo se mi davat jim kartu, ale mohl bych to zkusit s tou, co skoro nepouzivam :)
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 19. pro 2005
Bydliště: Nan Curunír

Re: Pomalé stahování z NAS úložiště

Příspěvek od Weslo »

Já docela chápu, že tomu nerozumíš. Ale tak nějak bych doufal, že s malým porozuměním chodí velká pokora. No, TUNN je zřejmě jinej gang, takže když dostane vysvětlení, tak je mu to k "ničemu".
Internet doma evidentně máš, google tím pádem taky, takže je jasné že bys to mohl nastudovat a tedy i pochopit. Ale nechceš.

Řečeno slovy klasika:
Je velká škoda, že nejvíce myslí ten, kdo toho nejméně ví
Takže polopaticky a bez googlu. Relay je něco jako zprostředkovatel. Pokud mají Synology v UK jeden server připojený 10Gbit linkou a pro celou evropu, kde jsou statisíce jejich produktů, tak je jasný že Quickconnect je prostě jen marketingová záležitost. Ano, mohl by ses něco dozvědět o IP, nebo FTP. ale je jasný, že to tě nazajímá, oni tvrdí, že to funguje, tak to funguje. Co na tom, že máš nějákého lowcost garážistu co dává 500/500 za nic, protože to celý visí na 1x 10Gbitu, veřejná IP je fuj, protože tupci co jedou akorát youtube a online hry ji na nic nepotřebujou. Takže klidně dál tvrď že stačí nastavit modem a NAS a jede to v pořádku, nechceme rušit tvoje kruhy. Kdyby si to chtěl řešit opravdu, tak to dopadne tak, že to stojí spousty peněz a výsledek je spíše nejistý.... protože sítě jsou zatím díkybohu jen docela logická záležitost a proto lidem, kteří si myslí že za nic dostanou něco není pomoci.

V každém případě držím palce...
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon RX 6600 Eagle 8G | Samsung 980PRO 512GB | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS220j + 2x6TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“