HP omnibook 500

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Sedrik
Nováček
Nováček

HP omnibook 500

Příspěvek od Sedrik »

Nevíte někdo, jestli se dá na tento model notebooku sehnat DVD mechanika?? NEbo jestli někdo nemáta nějakou na prodej??? :D
Díky moooc....
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Pokud ma USB nic neres a kup do USB,urcite bude vykonnejsi a rekl bych ze i levnejsi
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Standa99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Standa99 »

Mam stejny n-book a bojim se, ze sehnat neco pujde, ale problem bude design a cena. Mozna by sel vyuzit ten soucasny "celni kryt", ale muselo by sednout hlavne to tlacitko.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
Sedrik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sedrik »

Já se na to ptal u autorizovanýho prodejce HP. Prý by to sehnat šlo, ale cena kolem 10 tis... tak jsem s nima zas pěkně ryche rozloučil. Asi to vyřeším tou externí... nedá se nic dělat...
Standa99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Standa99 »

To se dalo cekat. Ja chtel kdysi na jiny NB-HP sehnat klavesnici a za 2500,- by mi ji mozna sehnali.
Je fakt, ze ja ho nosim pouze v "lite" verzi ("dock" mam na policce). Doma pretahuju data pres sit, takze "dock" jsem za posledni rok (co ho mam) pouzil jednou, jenom kdyz jsem potreboval resetovat heslo do WinXP z diskety.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“