Hodnocení uživatelů...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hodnocení uživatelů...

Příspěvek od Zetes.xXx »

Sem dostal nápad co takhle udělat v sekci bazar hodnocení uživatelů ? Například že je bezproblémový atd, že neprodává zmetky atd ? :)

//edit Wilik - presunuto do vhodnejsi sekce
ObrázekOnly AMD, CS, MSI :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

myslím si, že je to zbytečné, úplně postačí thread nedůvěryhodných osob:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=23980
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No to máš pravdu, ale tam toho si třeba někdo nevšimne atd :) no je to jen návrh :)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Na to by se musel udělat systém hodnocení, např. od pana P. bys kouúpil grafiku a po vyzkoušení bys odeslal kladnej nebo negativní hlas kerý by ovlivnoval jeho celkovy hodnocení ale mohli by to il idi zneužívat , tžko by se dosáhlo objektivního
pohledu na Pana P.protože by každej mohl mítt jný názoor takže si myslim že stávající thread nedůvěryhodnejch osob stačí, i když jako nápad to neni špatný a možná by sem byyli zase v něčěm před oc4rem :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:No to máš pravdu, ale tam toho si třeba někdo nevšimne atd :) no je to jen návrh :)
a myslíš si, že když už si někdo toho nevšimne, že si najednou všimne něčeho nového?

Jinak nevím, jak by se to dalo ošetřit, protože někdo už tady prodává cca 2 roky a měl by mít super hodnocení jako spolehlivý prodejce/kupce, ale někdo tu prodá jednu věc a bude taky kladně hodnocen a pak udělá podraz :wink: No pak se blokne, zruší, ale založí si novou přezdívku a může se to opakovat, chápeš? :roll:

fakt bych to raději nechal tak, jak to je, přece jenom stačí thread nedůvěryhodných osob.
Stejně je to na každém, zda chce obchodovat přes bazar, vždy je tady ryziko podvodu, s tím musí být každý obeznámen a uvědomit si to. Proto např. já kupuju pouze od lidí, ke kterým mám důvěru a jsou tu už delší dobu. Určitě bych si nenechal poslat komponenty za třeba 10.000,- od člověka, co tu má jeden příspěvek 8-)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No v tom máš naprostou pravdu :) to mě nenapadlo :) no to už je na adminech :o)
Matias píše:Na to by se musel udělat systém hodnocení, např. od pana P. bys kouúpil grafiku a po vyzkoušení bys odeslal kladnej nebo negativní hlas kerý by ovlivnoval jeho celkovy hodnocení ale mohli by to il idi zneužívat , tžko by se dosáhlo objektivního
pohledu na Pana P.protože by každej mohl mítt jný názoor takže si myslim že stávající thread nedůvěryhodnejch osob stačí, i když jako nápad to neni špatný a možná by sem byyli zase v něčěm před oc4rem :)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No to je pravda, ale třeba těm nedůvěryhodným osobám by šla bloknout IP :))
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:No to máš pravdu, ale tam toho si třeba někdo nevšimne atd :) no je to jen návrh :)
a myslíš si, že když už si někdo toho nevšimne, že si najednou všimne něčeho nového?

Jinak nevím, jak by se to dalo ošetřit, protože někdo už tady prodává cca 2 roky a měl by mít super hodnocení jako spolehlivý prodejce/kupce, ale někdo tu prodá jednu věc a bude taky kladně hodnocen a pak udělá podraz :wink: No pak se blokne, zruší, ale založí si novou přezdívku a může se to opakovat, chápeš? :roll:

fakt bych to raději nechal tak, jak to je, přece jenom stačí thread nedůvěryhodných osob.
Stejně je to na každém, zda chce obchodovat přes bazar, vždy je tady ryziko podvodu, s tím musí být každý obeznámen a uvědomit si to. Proto např. já kupuju pouze od lidí, ke kterým mám důvěru a jsou tu už delší dobu. Určitě bych si nenechal poslat komponenty za třeba 10.000,- od člověka, co tu má jeden příspěvek 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:No to je pravda, ale třeba těm nedůvěryhodným osobám by šla bloknout IP :))
no a co když se přihlašují z internet kaváren? To jako chceš bloknout IP nějaké kavárny? To by se tu pak třeba nemohli přihlásit lidé, co taky chodí sice do kaváren, ale jsou poctivý, těm bys uškodil nejvíce :wink:

a nebo třeba bloknout IP školy ??? To by asi fakt nešlo, blokovat IP :roll:
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Ty budeš furt proti co ? :D
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:No to je pravda, ale třeba těm nedůvěryhodným osobám by šla bloknout IP :))
no a co když se přihlašují z internet kaváren? To jako chceš bloknout IP nějaké kavárny? To by se tu pak třeba nemohli přihlásit lidé, co taky chodí sice do kaváren, ale jsou poctivý, těm bys uškodil nejvíce :wink:

a nebo třeba bloknout IP školy ??? To by asi fakt nešlo, blokovat IP :roll:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:Ty budeš furt proti co ? :D
nejsem proti, jen navrhni nějaké inteligentní opatření, jak by se dalo předejít zneužití a budu pro 8-)

narovinu, třeba já bych si od tebe nenechal nic poslat poštou, i kdyby jsi měl 10 kladných hodnocení :wink: Jsi prostě nový a nikdo tě tu nezná :wink:
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

LoL zpletl ses :D jen mám novej NICK :D - a už sem toho dost poslal a koupil :)
bigbalu píše:
nejsem proti, jen navrhni nějaké inteligentní opatření, jak by se dalo předejít zneužití a budu pro 8-)

narovinu, třeba já bych si od tebe nenechal nic poslat poštou, i kdyby jsi měl 10 kladných hodnocení :wink: Jsi prostě nový a nikdo tě tu nezná :wink:
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

A k tomu opatření to by museli vymyslet admini, protože já nevím jaký možností mají :)
bigbalu píše:

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:LoL zpletl ses :D jen mám novej NICK :D - a už sem toho dost poslal a koupil :)
no a teď by mě zajímalo, proč sis ten nový nick musel zavést, že by nějaká bota z tvé strany? Nebo proč?

Promiň, ale není zrovna moc velká důvěra k lidem, kteří si musí měnit nicky 8-)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Ee to bylo kvůli tomu že sem ho měl tak před rokem a měsíc po tom sem neměl net a mám ho až ted tak 4 měsíce dozadu a vzpoměl sem si na PCTuning a u toho starýho sem zapoměl heslo :D

bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:LoL zpletl ses :D jen mám novej NICK :D - a už sem toho dost poslal a koupil :)
no a teď by mě zajímalo, proč sis ten nový nick musel zavést, že by nějaká bota z tvé strany? Nebo proč?

Promiň, ale není zrovna moc velká důvěra u lidí, kteří si musí měnit nicky 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:Ee to bylo kvůli tomu že sem ho měl tak před rokem a měsíc po tom sem neměl net a mám ho až ted tak 4 měsíce dozadu a vzpoměl sem si na PCTuning a u toho starýho sem zapoměl heslo :
aha, no to lecos vysvětluje, ale nedalo by se to heslo třeba zjistit od adminů, že by ti ho řekli a pak by sis ho změnil, nejde to takto? Nevím taky jaké mají možnosti :roll:
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Nj to by šlo, to heslo de zjistit podle emailů ale ten email už neexistuje :( - taxem si prostě založil novej a jedu od začátku :)
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:Ee to bylo kvůli tomu že sem ho měl tak před rokem a měsíc po tom sem neměl net a mám ho až ted tak 4 měsíce dozadu a vzpoměl sem si na PCTuning a u toho starýho sem zapoměl heslo :
aha, no to lecos vysvětluje, ale nedalo by se to heslo třeba zjistit od adminů, že by ti ho řekli a pak by sis ho změnil, nejde to takto? Nevím taky jaké mají možnosti :roll:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:Nj to by šlo, to heslo de zjistit podle emailů ale ten email už neexistuje :( - taxem si prostě založil novej a jedu od začátku :)
no sice je to moc náhod najednou (zapomenutí hesla, zrušení mailu), ale v poho, beru to. Ale jaksi jsme odbočili od tématu :roll:

tak jaké bys zavedl tedy to opatření zneužití?
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Nj náhody jsou sfině :), ale je to tak fakt :)
No k tomu opatření to by asi fakt nijak nešlo, ale na seznamu na sbazaru mají taky něco takhle podobnýho :) sice nevím jak to tam funguje, ale je tam to hodnocení :)
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:Nj to by šlo, to heslo de zjistit podle emailů ale ten email už neexistuje :( - taxem si prostě založil novej a jedu od začátku :)
no sice je to moc náhod najednou (zapomenutí hesla, zrušení mailu), ale v poho, beru to. Ale jaksi jsme odbočili od tématu :roll:

tak jaké bys zavedl tedy to opatření zneužití?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:Nj náhody jsou sfině :), ale je to tak fakt :)
No k tomu opatření to by asi fakt nijak nešlo, ale na seznamu na sbazaru mají taky něco takhle podobnýho :) sice nevím jak to tam funguje, ale je tam to hodnocení :)
no chtělo by to udělat jako takovou tabulku, kde by prostě ten, co má nejvíce kladných hodnocení byl vždy na špici a ostatní postupně pod ním podle hodnocení. Ale tady na těchto stránkách to asi neuděláš, musel bys mít na to link a udělt to zvlášť a kdo by si s tím hrál :roll:
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No admini by si s tím hráli :D no my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ? :o)
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:Nj náhody jsou sfině :), ale je to tak fakt :)
no chtělo by to udělat jako takovou tabulku, kde by prostě ten, co má nejvíce kladných hodnocení byl vždy na špici a ostatní postupně pod ním podle hodnocení. Ale tady na těchto stránkách to asi neuděláš, musel bys mít na to link a udělt to zvlášť a kdo by si s tím hrál :roll:
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“