odmietnuty pristup na disk drive

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Tarek
Nováček
Nováček

odmietnuty pristup na disk drive

Příspěvek od Tarek »

cavte
mam taky problem, ze mal som nainstalovany win2000 a disk rozdeleny na 3 logicke a k tomu poslednemu som mal pristup len ja ako admin, nakolko brat by mi tam narobil urcte paseku, v w2000 sa to dalo lahko nastavit...
no a vcera som si nainstaloval winXP, nasralo ma uz len to ze som musel cely C sformatovat no ale teraz ked sa chcem dostat na disk E tak mi to pise ze nemam povolenie nieco ako aces denied atd...
neviete mi niekto prosim poradit ako by som sa na ten disk dostal, mam tam dost potrebne data
d.
ABIT NF7 rev. 2.0; AMD XP JUIHB0309 1700+; Arctic Cooling Slim Silent Pro TC; RAM 2x256 DDR400 Mercury; Saphire RADEON 9000PRO 64ram 275/275; MAXTOR DM9+ 120GB 8cache; LG 4163B
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

Nemel jsi tam nahodou NTFS a zapnute sifrovani? Pokud ano tak muzes rict datum sbohem.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Tarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tarek »

NTFS to je ten disk, ale sifrovanie som tam nemal ziadne...

no ono som mal na ten disk ako pristup len ja ked som sa nahlasil pod svojim loginom ale ked sa napr. nahlasil do win bracho pod sebou tak nemal na ten disk pristup a pisalo mu to presne to co mne teraz ked mam winXP
a vo w2000 sa to dalo ked som bol log ako skupina admin hocikedy menit
ono keby som sa prihlasil do systemu presne pod tym istim loginom ako vtedy tak by to asi malo ist ale prob je v tom ze teraz v XPckach to nejde...
neexistuje nejaka utilita co odstrati to securiti nastavenie toho disku?
d.
ABIT NF7 rev. 2.0; AMD XP JUIHB0309 1700+; Arctic Cooling Slim Silent Pro TC; RAM 2x256 DDR400 Mercury; Saphire RADEON 9000PRO 64ram 275/275; MAXTOR DM9+ 120GB 8cache; LG 4163B
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

musis prevzit vlastnictvi dat na tom zamcenem partitionu a pak ti pujdou prenastavit prava, uz se tu o tom psalo snad stokrat...
Naposledy upravil(a) Dony dne úte 15. bře 2005, 13:27, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

nebude to tím, že ve WXP je defaultně nastavené zjednodušené sdílení? :roll:
Toshiba Satellite
Tarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tarek »

jo dik
uz sa mi to podarilo, nasiel som si to tu na fore
este raz dik
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

no vida, hledani precijen funguje :wink:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“