Opet zasekavani obrazu ve hrach a filmech

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
kubajs
Začátečník
Začátečník

Opet zasekavani obrazu ve hrach a filmech

Příspěvek od kubajs »

Zdravim po delsi dobe, ve ktere jsem cekal na reklamaci s deskou po nezdarenem flashnuti.
Sestava: K8T NEO2-FIR, 2x 512MB Kingstone, Athlon 64 3000+, Leadtek 6600GT, zdroj 300w, amibios flashnutej na v3.3
Mam opet stejny problem jako pred mesicem a pul. Zasakavaji se mi hry i filmy. Zkousel jsem memtest, ten byl ok, grafarny jiny, furt sekeni.
Pak jsem si precet ze mate nekteri podobny problem. Tak jsem zmensil pomoci Rivatuneru z 8xAGP na 4xAGP a nic. V biosu jsem dal disable FastWrites. Pak hraju treba NFS undr a je to ok. Pak zapnu Far Cry a je to tu...seka se to. Po restartu to drzi a pri spusteni jiny hry se to znova rozjede do sekani.
Uz si s tim nevim rady. Kombinuji i pameti (dual x single) a furt se to seka.
Uz fakt nevim co dal, jestli zvednout napeti u agp z 1.5 o trochu vic.
Diky za rady. :)
toorek
Nováček
Nováček

Příspěvek od toorek »

Zkusil jsi v biosu vypnout C&Q?
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 4x256 MB RAM Transcend 400 CL2.5 (dual), Sapphire Radeon 9600XT, SB Audigy, Cisco 350 WiFi, PATA 40 GB Seagate, SATA 120 GB Samsung, zdroj 500W Eurocase, combo LG GCC-4480B, DVD LITE-ON SOHW-1653S, WIN XP Pro sp2, atd.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

toorek píše:Zkusil jsi v biosu vypnout C&Q?
Neboli C'n'Q' - zkus to.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NA tuto sestavu dost slavej zdroj ale tím to nebude asi.
Zkoušel si povypínat vše co ti běží na pozadí? (antivir,ICQ,webshot atd.)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Zdar,
diky za napady, cool and quiet jsem mel disablovany v biosu, ale stejne se to sekalo. Vetrek sice hodne rval ale teplotu drzel lehce nad 40.
Vecer to bezelo normalne- zatim.
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Dzin píše:NA tuto sestavu dost slavej zdroj ale tím to nebude asi.
Zkoušel si povypínat vše co ti běží na pozadí? (antivir,ICQ,webshot atd.)

Pomoci hijackthis jsem ze starupu vyhodil ruzny programy, u antiviru mam vypnutej stit, zkusim teda ctrl+alt+del vypnout nejaky procesy bezici na pozadi, ale ze bych to musel delat pokazdy kdyz zapnu komp...
Ale diky.
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

Vieš napísať aké máš prúdy na jednotlívých napäťových vetvách zdroja, môžeš to opísať, lebo ako spomenul niekto, je to dosť slabý zdroj na danú zostavu, teda môže robiť problémy.

Pri čom ti to ešte seká, aj pri filmoch ? Pri hrách typu OPENGL, keď si písal FarCry, len asi FarCry beží cez rozhranie DIRECT3D.

Keď si nahodil dosku, tak si preinštaloval ovládače VIA vo windows ?
a následne VGA ?
toorek
Nováček
Nováček

Příspěvek od toorek »

Mně to dělalo to samý s nainstalovaným Core Centrem od MSI. Jakmile jsem ho dal pryč, vše se vyřešilo.
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 4x256 MB RAM Transcend 400 CL2.5 (dual), Sapphire Radeon 9600XT, SB Audigy, Cisco 350 WiFi, PATA 40 GB Seagate, SATA 120 GB Samsung, zdroj 500W Eurocase, combo LG GCC-4480B, DVD LITE-ON SOHW-1653S, WIN XP Pro sp2, atd.
Kulda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda »

toorek píše:Mně to dělalo to samý s nainstalovaným Core Centrem od MSI. Jakmile jsem ho dal pryč, vše se vyřešilo.
Přesně, já kvůli tomu cukání reinstaloval systém jak vůl, pak dal projet 3D marky a v pohodě, instalnul jsem ten jejich core center a sekání. nechápu , jak můžou něco takového udělat :roll:
Toshiba Qosmio X870-14M /I7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" TB 3D 1920x1080, GTX 670m , 16GB ddr3 ...
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

romco píše:Vieš napísať aké máš prúdy na jednotlívých napäťových vetvách zdroja, môžeš to opísať, lebo ako spomenul niekto, je to dosť slabý zdroj na danú zostavu, teda môže robiť problémy.

Pri čom ti to ešte seká, aj pri filmoch ? Pri hrách typu OPENGL, keď si písal FarCry, len asi FarCry beží cez rozhranie DIRECT3D.

Keď si nahodil dosku, tak si preinštaloval ovládače VIA vo windows ?
a následne VGA ?
Treba u her GP4, FlatOut, NFS undr, SkiJumping, Prince of Per...
Proste u vsech co zpustim. Tedka to zatim nedela, nevim pak si treba zapnu nejakou hru a rozjede se to. Prave vcera jsem hral nfs, pak jsem nainstaloval far cry a hned to zaclo delat a pak to uz zase delalo u fsech her.
Zkousel jsem i ovladece na grafarnu 53.03 i novejsi, tedka jedu na 66.93.
Od desky mam viahypertrion 4.53(4.54).
Dik
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

toorek píše:Mně to dělalo to samý s nainstalovaným Core Centrem od MSI. Jakmile jsem ho dal pryč, vše se vyřešilo.
Zkusim az prijdu domu to odinstalovat ten core center.
dik
Budu testovat dal

//JD - presunuto do sestav.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“