Biostar M7TDB+Celer 2,4+5900XT NEFUNGUJE????

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Biostar M7TDB+Celer 2,4+5900XT NEFUNGUJE????

Příspěvek od Rajče »

Zdar...
Mám menší problém a budu rád za každou radu...Brácha doteď měl doma sestavu:

Biostar M7TDB i845
starej Celeron 2,4Ghz
FIC R9200
256MB SDRAM133

všechno mu šlapalo v pohodě,až na tö,že už si na tom nezahrál DOOM3 atd.,tak sem se rozhodnul dát mu svoje Inno3D 5900XT a další modul 512MB SDRAM133...Zformátoval sem disk a nainstaloval Wokna XP SP1...Na CD k desce byl jen ovladač k zvukovce(k chipsetu ne)...pka instalace DX9.0c a instalace ovladačů ke grafice...3DMarky fungujou a podávaj více méně uspokojivý skóre,ale nespustim ani jednu hru...Zkoušel sem NBA05 (sekne se v menu,nebo hned na začátku zápasu),Knights of the temple(sekne se v menu)...DOOM3(na nejnižší detaily jde příšerně sekavě a hra spadne asi po minutě hraní)...nevim,co s tim...zkoušel sem viměnit zdroj,nastavit AGP na 2x a vypnout FW...zatim nic nezabírá :sad:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Jaký máš ovladače grafiky ? Zkus ty nejnovější (buď 71,84 official nebo 76,10 beta)
Taky bych zkusil memtest, jestli nebude problém s tou pamětí
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jo,zkoušel sem 45.23,53.03,61.76,61.77...nepomohlo...připadá mi to,jako by problém nebyl v grafice...3DMarky to projíždí v pohodě,tak proč by hry měly blbnout a to rovnou v menu..ještě můžu zkusit ty nejnovější...
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Problém může být v desce, od jisté doby mi nic od Biostaru do baráku nesmí. Není to zrátka žádnej Hi-end. Viděl bych to na prachobyčejnou nekompatibilitu.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Hmm...dneska tam zkusim prdnout zase nazpátek toho radka...jestli to pujde,tak je to jasný :sad: ...ach,jo ten bude zklamanej...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Koukám,ře do týhle sekce moc lidí neleze :(

Tak teď jsem tam vrazil muj disk,protože jsem z něj něco potřeboval ajelikož jsem neměl jinou možnost,tak jsem tý grafice sebral přídavný napájení od zdroje...a ty hry najednou jdou!!Samozřejmě to hodí ve WINech tu hlášku,že karta neni dostatečně napájena a ty hry jdou trhaně a v nízkejch detailech,ale jdou...Pak,když jsem jí přídavný napájení vrátil,tak se padání her už v menu zase vrátilo...neni to trochu divný?Že by byl slabej zdroj?Ale to by se snad projevovalo jinak,ne?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

nene, to je docela možný, jestli to je nějakej noname shit, tak by to mohlo být zdrojem, 5900XT si už něco vezme a ten zdroj už to celkově asi neutáhne, napiš, jakej tam je zdroj, popř. zkus ten svůj
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No,brácha tu měl do teď nějakej total noname 300W(asi dva roky starej,ale furt funkční) a já sem teď přivez Sun Pro 300W(novej,nepoužitej)...Blbne to s obouma...když sem tam teď vrazil zpátky toho Radeona,tak to zase běhá...vyzkoušet silnější zdroj bohužel nemůžu,protože po ruce žádnej nemám :( a kupovat ho tu jentak na vyzkoušení nechci,protože kdyby to tim zdrojem nabylo,tak mi pak bude na dvě věci...a nehledě na to,že je to tu zbytečně drahý(sem v Táboře)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No,tak necim,jestli to bude někoho zajímat,ale jen pro upřesnění:

Koupil sem zdroj (REDSTAR 400W) a nepomohlo...problém furt stejnej-hry padaj rovnou v menu.nebo po několika vteřinách hraní...

Takže sem se na to musel vykašlat :(
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“