Převodník SPDIF (opt.)/analog

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
GoRingo
Nováček
Nováček

Převodník SPDIF (opt.)/analog

Příspěvek od GoRingo »

Zdravím Vás zvukaři, jak už název threadu napovídá rád bych se zeptal zda existuje převodník z optického SPDIFu na klasický 3,5 jack (center/sub, rear, front). Mám objednaný notes a u něj má být 8-kanálový zvuk ale pouze s tímto a nebo stereo výstupem, a protože doma mám jen 5.1 sluchátka, jejíž zesilovač má jen analogové vstupy, zajímalo by mě, zda si tady můžu pomoct a nebo mám investovat do PCMCIA zvukovky Audigy 2SZ. Předem díky za rady
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Záleží co máš za zvukovku v tom nb. Ale pokud nemá analogový výstupy tak asi kup tu ZS. Vypadá dobře.
Převodník asi neseženeš a pokud jo tak bude dražší než nová zvukovka.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Prevodnik sezenes, ale presne jak bylo receno.. za vetsi penize nez zvukovku... Jakoze digital/analog prevodniky s optikou nejsou nejlevnejsi.. a vetsinou se daji sehnal jen od luxusnejsich firem.. aby za neco staly..
Proto si radeji kup zvukovku.. koukal jsem na tu audiginu2 a parametrama oproti klasice dolu nesla, takze bych do ni sel.. navic tim za ty 3000,- ziskas slusny zaklad pro praci s audiem a ne jen prevodnik.. :wink:
GoRingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoRingo »

Zvukaři, děkuji Vám za rady, Audigy 2 ZS jsem nakonec objednal
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“