Integrovaná GF4 MX440 - po chvíli naskočí BSOD

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
vojtanek
Nováček
Nováček

Integrovaná GF4 MX440 - po chvíli naskočí BSOD

Příspěvek od vojtanek »

postavil jsem pocitac s deskou asus a7n8x-vm (vse integrovane, vc. graf. geforce 4 - az 128 ddr), 256 ddr (333mhz)... pocitac se nabootuje, jde nainstalovat operacni system a tim to konci
po instalaci (zkousel jsem 2000 i xp) os pocitac chvili jde, pak se postupne pri jakychkoli operacich zacnou na obrazovce objevovat tecky (o velikosti pixlů), pocitac ma tendenci se sekat a nakonec modra obrazovka a reboot... kdyz vyhodim int.grafiku, pocitac beha o poznani lepe...
rad bych vedel, jestli se s timto problemem nekdo z vas jiz setkal a jestli jo, tak bych byl mocmoc vdecny za radu... moje hypoteza je takova, ze je bud spatna deska (resp. northbridge, kt. obsahuje i grafiku), nebo spatne nastaveny bios... prosimprosim mo o pomoc
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Měl sem jednou podobné problémy, na G2MX400. Dělalo to červeně tečkované pruhy přes obraz.
Tak nějak se projevuje vysoký takt pamětí, případně jejich vada
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
vojtanek
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtanek »

taky jsem si rikal, ze by to mohlo byt tou pameti... koupil jsem tu nejlacinejsi (v-data, 256 mb, 333mhz) asi za 930 bez dane... kingmax v te same tride stoji asi 1200 bez dph... pamet jsem sice netaktoval (v biosu to ani nejde!!?!!), ale vzhledem k tomu, ze nebude asi tech nejkvalitnejsich, je mozne (?), ze by se to sr... i bez pretaktovani...
dekuju za prispevek!
VB
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

vojtanek píše:taky jsem si rikal, ze by to mohlo byt tou pameti... koupil jsem tu nejlacinejsi (v-data, 256 mb, 333mhz) asi za 930 bez dane... kingmax v te same tride stoji asi 1200 bez dph... pamet jsem sice netaktoval (v biosu to ani nejde!!?!!), ale vzhledem k tomu, ze nebude asi tech nejkvalitnejsich, je mozne (?), ze by se to sr... i bez pretaktovani...
dekuju za prispevek!
VB
A s normální grafikou to běhá stabilně?
pokud ano tak sou paměti v pohodě a mohlo by to být třeba přehříváním northbridge.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
overcloker.cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od overcloker.cz »

Taky bych se přikláněl k tý paměti.Vzhledem k tomu že je sdílená pro grafiku, tak stačí sebemenší chybka a ty příznaky co pocisuješ jsou na světě.Už jsem se s tim taky setkal.Vyměnil jsem paměť a problém byl odstrněn. :wink:
vojtanek
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtanek »

JOJO! Koupil jsem kingmaxku a vse je vpohode! Diky Vam za prispevky lidicky! vazne to pomohlo...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“