Jakou myšku k notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Semi
Začátečník
Začátečník

Jakou myšku k notebooku

Příspěvek od Semi »

Jakou používáte myšku, budu si kupovat tak mě zajímají zkušenosti. Moje představa je optická, usb i ps2, malá ???
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
Standa99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Standa99 »

Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

Mam presne tu samou akorat je za tim netsroll jeste + naprosta spokojenost....
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Ono je to úúplně jedno :roll: Genius, Microsoft, Logitech... všechno obyč optiky do 300kč a všechny ok. Jediný co nedoporučim je ECK, průhledná malá myška - hrozně vrže a blbě se mačká, ale zase stála nákých 120kč :-D
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Bez do vetsiho obchodu a osahej si je.. to je nejlepsi.. casem by ti nejaka mohla vadit.. jinak ty geniusky jsou fajn.. alespon teda me se vzdycky drzely dobre...
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Díval jsem se na tu Genius NetScroll+ a to navíjení je na pružinku nebo je tam nějaká klička :D
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Osobně mohu říci že za celou dobu co jsem měl pc a několkrát jsem jej přestavoval jsem ozkoušel dosti myší.U stolního pc u notebooku a další myši se ozkoušely když jsem je koupil známým při např.. sestavění celé sestavy.
Osobně si myslým: nejlepší myši určitě Microsoft a Logitech
Razer jsem nezkouše ale taky to bude asi špica.Mám raději MS ne Logitech.protože jsem užíval více produktů MS a byl jsem s nimy spokojenější než s produkty Logitech.Také i moje poslední ymš bezdrát. Microsoft se ukázala jako kvalit a navíc baterie vydrží mnohem déle než v jakýchkoly bezdrátech od Logitech.
Pak jsem zkoušel myši A4 Tech,Genius,Samsnung.
K notebooku ti doporučuji z draššíh Microsoft a Logitech z levnějších Genius a Samsung.Sice mě některé Geniusky kvalitou taky zrovna nenadchnuly ale většina z nich vydržela a za ty peníze byla dost dobrá.
Je na tobě zda budeš užívat mini myš bezdrát na USb nebo klasik bezdrátovku a nebo drátovku.Já po to co jse mě málo místa na stole u notebooku jsem přešel od optické myšky Microsoft k Trackbalové optické.A jelikož mám velmy málo místa na hejbání s myší tak pokojenost.Navíc ta optické Trackbaly jsou dosti kvalitní a hýbe se snimy alespoň mě o dost lépe než s tracbaly klasikama s kuličkou.
A myslýms i že takový tracball se dá využít i na cestě kdy si sebou nemusíš brát podložku a pokuď máš notebook an klíně jen jezdíš kuličkou a nemusíš po sobě jezdit myší.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

mam tu geniusku,ale bez namotavani.je celkem dobra,jsem s ni spokojenej,za ty penize...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“