Můj problém spočívá v tom, že tento disk chvilku jede pak se jakoby nachvilku zasekne celý komp a zase se rozjede. Zkoušel jsem ho na dvou deskách EPOX 8RDA3+ a na obojích to dělá. Zkoušel jsem ho ještě u kámoše na MB ASUS s.478 P4P800-E Deluxe,i 865PE SATA a taky ještě na nějaké desce na A64 a tam disk bezproblémově jel.
Že by se neměl rád s řadičem Sil3112?
Zkoušel jsem i preflashovat bios a nepomohlo. Už nevím co bych zkusil
Díky za rady
Proč nejde SATA MAXTOR 80GB?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proč nejde SATA MAXTOR 80GB?
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je tam možnost připojit napájení jak přes molex tak SATA a furt to blbne.
Formát nepomůže protože mi to kámoš naformátoval a já ho ani nemůžu udělat. Neblbne to jen ve windowsech. Zkoušl jsem low format a taky nic. Prostě po chvilce jako by se sekl komp a pak se to rozjede. I při formátování při instalaci widowsu to samé.
Nechápu to...
// Jo a SATA kabelem to nebude protože jsem to zkoušel se 2 různýma a u kámoše to s nima jelo
Formát nepomůže protože mi to kámoš naformátoval a já ho ani nemůžu udělat. Neblbne to jen ve windowsech. Zkoušl jsem low format a taky nic. Prostě po chvilce jako by se sekl komp a pak se to rozjede. I při formátování při instalaci widowsu to samé.
Nechápu to...
// Jo a SATA kabelem to nebude protože jsem to zkoušel se 2 různýma a u kámoše to s nima jelo
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: