Greyhawk :Temple of Elemental Evil

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Greyhawk :Temple of Elemental Evil

Příspěvek od Don Martinez »

Jak tak prochazim RPG, ktery sem nahral a ktery se daj sehnat narazil sem na tohle, libi se mi za je podle pravidel D&D ale ten vyrobce Troika Games nic sem od nich jeste nevidel. Mate s tou hrou nekdo nejaky zkusenosti - hlavne jestli to neni Diablo reinkarnace :oops: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Studio Troika Games je, nebo vlastně bylo, klasikem žánru. Velice zkušený tým, který se bohužel díky nepodpoře ze strany Activisionu, rozpustil. RIP.

Autoři geniálního Arcanum a Vampire: Masquerade Bloodlines. Jejich hry byly vždycky výjimečné, propracované a vyznačovaly se nevídanou atmosférou. Ale bohužel dnešní doba mainstreamových fádních titulů již na to neslyší.

Stejně tak ToEE. Sice asi nejzabugovanější hra v historii, kdy bez patchů se to nedá v podstatě hrát, ale jinak opravdu kvalitní hard-core zábava pro hráče AD&D.
show must go on..
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

shadow píše:Stejně tak ToEE. Sice asi nejzabugovanější hra v historii, kdy bez patchů se to nedá v podstatě hrát, ale jinak opravdu kvalitní hard-core zábava pro hráče AD&D.
Mno nekdo se na xzone ptal v diskusi jestli to je na plno opatchovany. Nikdo mu neodpovedel :? . Asi to zkusim s WiFi budu moct stahovat ostosest :) . Prvni dva dily TES byly taky prej dost zabugovany.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

ToEE je opravdu hartkór, sehnal jsem si to, ponevadz to nekdo v diskuzi o RPG doporucoval. Jakozto clovek pro ktereho RPG=diablo (to opravdu neni flame:-) je to pro me ponekud tvrdy orisek grozlouknuti. Grafika je imho moc pekna, system rozvoje postavy se mi taky zdal promakany, az moc he he.
Jednou to musim dohrat!

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Radim van Ousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim van Ousek »

Já jsem měl demíčko, ale nějak jsem se nerozhoupal ho hrát alespoň po dobu 5ti minut. Na první pohled se mi to zdálo a zdá strašně složitý oproti BG,ID,PT...a nakonec moc nepodařeným NWN. Grafika vypadala celkem solidně zvuky taky nebyly špatné.
Jak je to s příběhem? Je lineární a nezáživný jako ID2? Nevim napište své dojmy, třeba si to pak seženu jako full verzi.
Mám Noutbůůůk :-)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ToEE je dobra hra az na ty bugy a silenou kratkost :( max lvl je 10 a to opravdu neni moc...Nehlede na pribeh kterej je taky pekny klise.....Myslel jsem,ze si lidi z Troika Games pouze pripravili engeene,prevedly pravidla DaD do pocitacovy podoby a nasledne vydaj plnohodnotnou hru..Bohuzel od vydani ToEE uplynolu uz hodne vody ale nic se nedeje....je to skoda...grafika nadherna (styl ala BG nikdy nezklame) pravidla DaD prevedeny do posledniho detailu ale to je tak vse :( skoda,mohl se z toho stat nastupce BG[/code]
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Skeeter píše:ToEE je dobra hra az na ty bugy a silenou kratkost :( max lvl je 10 a to opravdu neni moc...Nehlede na pribeh kterej je taky pekny klise.....Myslel jsem,ze si lidi z Troika Games pouze pripravili engeene,prevedly pravidla DaD do pocitacovy podoby a nasledne vydaj plnohodnotnou hru..Bohuzel od vydani ToEE uplynolu uz hodne vody ale nic se nedeje....je to skoda...grafika nadherna (styl ala BG nikdy nezklame) pravidla DaD prevedeny do posledniho detailu ale to je tak vse :( skoda,mohl se z toho stat nastupce BG[/code]
Jak dlouho si to asi hral?
Obrázek
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Moc dlouho ne....v dobe kdyz jsem to hral jeste neexistovali zadny patche takze to bylo s hranim dost na prd...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“