Žádost o zrušení účtu

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Žádost o zrušení účtu

Příspěvek od Cici »

Chtěl bych zrušit tenhle loging. Ztratl jsem veškeré dobré mínění o tomhle fóru a hlavě uživatelích. :(

Sbohem
Naposledy upravil(a) Cici dne ned 4. zář 2005, 12:45, celkem upraveno 1 x.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Hehe, tak že tě jeden člověk urazí, tak hnedka si to cheš zrušit? Tak teda sbohem..
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

co to je za módu dělat takové pózy.
Když se ti tu nelíbí, tak se odhlaš a už se sem nikdy nepřihlašuj. nebo se chceš distancovat od toho, co jsi tu nekdy napsal?
Je-li tvé rozhodnutí jasné, pak ahoj. Nic se mazat nebude.
Naposledy upravil(a) Slezman dne ned 4. zář 2005, 12:31, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Ucty se bezne nerusi - obzvlast ne uzivatelum s vice posty. Neni dobre mit v threadu, kam jsi psal same "Anonymni uzivatel". Jak pise Slezman, pokud se ti tu nelibi, tak sem nechod.

Max. ti muzeme zablokovat ucet, ale mazat v tomto pripade opravdu ne.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Slezman píše:co to je za módu dělat takové pózy.
Když se ti tu nelíbí, tak se odhlaš a už se sem nikdy nepřihlašuj. nebo se chceš distancovat od toho, co jsi tu nekdy napsal?
Je-li tvé rozhodnutí jasné, pak ahoj. Nic se mazat nebude.
No když se kouknu jaké bláboly tu kolikrát napsal tak se ani nedivím, že se chce skrýt pod anonymitou... :wink:
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

O tohle mi nejde. Nikdo me pod tímhle nickem nezná. Normálně mám jinej. :razz: Se mnou je to vždycky tak, někam vlezu a pak pul roku blabolim než se něco naučím a pak začnu bejt užitečnej. :roll: Tady to nestihnu. :(
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Cici píše:O tohle mi nejde. Nikdo me pod tímhle nickem nezná. Normálně mám jinej. :razz: Se mnou je to vždycky tak, někam vlezu a pak pul roku blabolim než se něco naučím a pak začnu bejt užitečnej. :roll: Tady to nestihnu. :(
Nechápu.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

neni tohle něco podobnýho jako případ "liverboy"?
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

jestli jsem se tě fakt dotknul tím co jsem o tobě napsal, tak sory, prostě říkám co si myslím, což někteří prostě neunesou. Odcházet kůli tomu z fora se mi zdá fakt přehnaný, spíš se snaž psát smysluplnější posty s méně smailíky 8-)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Díky jednomu userovi jsi ztratil mínění o celém fóru? :stupid: :roll:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Jste si opravdu jiste ze o tom vsichni (krome zakladatele threadu) debatujete ve spravne sekci?! :evil:

//edit pro mene chapave: necekam odpoved, ale ukonceni teto debaty, autor odpoved dostal a vy si to reste jinde
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

Zbyna píše:Díky jednomu userovi jsi ztratil mínění o celém fóru? :stupid: :roll:
jestli si user dělá mínění o foru díky jednomu uživateli tak je to jeho věc. Kdybych pozuzoval forum podle TotaThruma.... Jistě chápete. Btw upřímně řečeno pokud user odejde myslíš že tím forum mnoho neztratí

// Williku sory, ale nerad nenechavam věci bez reakce

//edit Wilik - promazany OT posty
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“