nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

mz
Nováček
Nováček

nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni

Příspěvek od mz »

Caues lidi no netusim jestli mi nekdo pomuzete ale mam obrovsky problem kterej me neskutecne sere.
Koupil sem si e-d 3d brejle s nadsenim zapojil ale objevil se mi mensi problem,u vsech mych kamosu to funguje v pohode jen ja mam proste pech ......no ale k tomu problemu......

Takze prvni si asi prohlidnete tuhle stranku at vite o cem je rec
http://games.tiscali.cz/hardware/recenz ... /index.asp

No maji fachat i snad na tom nejvetsim situ pc co je,ja mam

Celeron 2000hz
zakl deska asus o4sgx-mx
256 ddr
nvidia geforce 440-byly testovany i na ge2

no a problem je v ty krabicce ktera se zapoji mezi grafiku a monitor
funguje ke synchronizaci grafiky s monitorem a brejlema,normalne dyz nehrajes nic nedelas jen ji ciste zapojis tak ma fungovat jako by tam ani nebyla,jenze u me dela to ze mi zcela zmizi obraz u windows cerna obrazovka,tak to restartnu a nabihani pc,tak ta obrazovka je jakoby tam chybel kazdej druhej radek a jak ma dojit ke spusteni windows tak zasejc cerna obrazovka,zkousel jsem mozny i nemozny,grafarna je v poho zkousel jsem to na jinym kompu,prehral bios no proste nevim,takze kdybyste nahodou nekdo tusil kde je problem tak napiste sem nebo na mejla misaak@seznam.cz dikas
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

skusal si aj iny monitor ??? mozno by mohla byt chyba v nom .. :?
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Zkus nainstalovat novy ovladace na grafiku a popr. i cely wokna naisntaluj, ale ja bych to tipoval na ovladace na grafiku tak to zkus a napis jak si dopad. :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tady mas snad nejnovejsi ovladac: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1171
:) me to funguje
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

no ovladacema to neni 100pro pac je problem i pri zapnuti za par dni prijede ten typek z firmy od ktery sem to kupoval a pokusi se mi to rozchodit,vedli jsme dlouho debatu pres telefon a pres maily a usoudil ze je to neznamou pricinou o ktere se chce dozvedet vic,protoze maji nakou velkou zakazku v cizine a firma ma velky zajem na tom aby umela odstranit veskery pripadny komplikace,prijede az c.budejovic do mlady boleslavi mazec.Priveze prej sebou naky typy brejly,typy grafaren a compa na kterym to 100pro bezi a ze to proste musi vyresit.Firma je gali 3d.vopravdu mam veskerej hardware v poho i software a ze prej se s takovym errorem nikdy nesetkali
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

otazka na majitelov tychto bryli. Je to pekne cumiet cez ne na nejaku fps akciu? :) Oplati sa to kupit? 3litre je dost :o
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

Hochu je to bozi,jestli mas doma anaglyph brejle-cerveny a modry sklo tak si to muzes odzkouset zadaco,jenze je to jenom cernobily proto to neni vonco
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni

Příspěvek od maxxis »

mz píše:Caues lidi no netusim jestli mi nekdo pomuzete ale mam obrovsky problem kterej me neskutecne sere.
Koupil sem si e-d 3d brejle s nadsenim zapojil ale objevil se mi mensi problem,u vsech mych kamosu to funguje v pohode jen ja mam proste pech ......no ale k tomu problemu......

Takze prvni si asi prohlidnete tuhle stranku at vite o cem je rec
http://games.tiscali.cz/hardware/recenz ... /index.asp

No maji fachat i snad na tom nejvetsim situ pc co je,ja mam

Celeron 2000hz
zakl deska asus o4sgx-mx
256 ddr
nvidia geforce 440-byly testovany i na ge2

no a problem je v ty krabicce ktera se zapoji mezi grafiku a monitor
funguje ke synchronizaci grafiky s monitorem a brejlema,normalne dyz nehrajes nic nedelas jen ji ciste zapojis tak ma fungovat jako by tam ani nebyla,jenze u me dela to ze mi zcela zmizi obraz u windows cerna obrazovka,tak to restartnu a nabihani pc,tak ta obrazovka je jakoby tam chybel kazdej druhej radek a jak ma dojit ke spusteni windows tak zasejc cerna obrazovka,zkousel jsem mozny i nemozny,grafarna je v poho zkousel jsem to na jinym kompu,prehral bios no proste nevim,takze kdybyste nahodou nekdo tusil kde je problem tak napiste sem nebo na mejla misaak@seznam.cz dikas
zkoušeli jstemenit frekvenci monitoru, pod 50herců se nedoporučuje, zkus je na 75 nebo 80 herců.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

No vono se doporucuje hlavne nad sto,jinac te z toho bolej bulvy.Ale ja mam problem o kterym nma ani poneti ten typek z gali3d a jak rikam pojede za mnou kvuli tomu pres pul republiky aby ho umeli vyresit,jakmile zapojim tu rozdvojku tak mam obraz v pici jen kdyz nabiha bios tak se to zobrazuje jakoby tam chybel kazdej druhej radek,proste tam tu krabicku nesmim mit pac mi nekomunikuje s grafarnou coz je chyba,jinac sem je zkousel na jinym kompu a tam to ide,zkousel jsem i svoji grafiku na jinym a taky poho,monitor mam kvalita takze jak rikam ZAHADA
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

ja to zkousel na gf 4200 a vse v pohodě., tak potom dej vedet cim to bylo
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

cez cerveno-modre bryle to nikdy nebolo ciarnobiele :wink: mam doma tak viem...nie je dovod preco by to ciernobiele malo byt....Myslis ten program, ktory to dokaze iba ciernobielo??? :? Lebo v o tom neviem..
Kuprt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

modrá a červená ??

Příspěvek od Kuprt »

U grafárny jsem měl tyhle ovladače taky a povedlo se my najít ty papírový brejle ale jsou to nějaký německý .... a nemaj modrou a červenou barvu. Já trochu blbě vnímám barvy ale jedno je takový žlutý až trochu nazelenalý a druhý fialový možná modrý. dájí se ty barvy nějak přenastavit aby jsem stoho něco měl???

A jinak kde si koupil tyhle bryle a zakolik.
A Jsem taky z Bolky : )))
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ja mam z freesoft magazinu cerveno-cyanove papierove bryle...Zatial som videl len 3d fotky...skusim aj nejaku hru ked sa to da
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku :)) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

Spirit píše:cez cerveno-modre bryle to nikdy nebolo ciarnobiele :wink: mam doma tak viem...nie je dovod preco by to ciernobiele malo byt....Myslis ten program, ktory to dokaze iba ciernobielo??? :? Lebo v o tom neviem..
No nemyslel sem primo cernobile ale kdyz je mas doma tak vis co myslim,barvy sou zdeformovany
mz
Nováček
Nováček

Re: modrá a červená ??

Příspěvek od mz »

Kuprt píše:U grafárny jsem měl tyhle ovladače taky a povedlo se my najít ty papírový brejle ale jsou to nějaký německý .... a nemaj modrou a červenou barvu. Já trochu blbě vnímám barvy ale jedno je takový žlutý až trochu nazelenalý a druhý fialový možná modrý. dájí se ty barvy nějak přenastavit aby jsem stoho něco měl???

A jinak kde si koupil tyhle bryle a zakolik.
A Jsem taky z Bolky : )))
http://shop.gali-3d.com/katalog_seznam/ ... %20aktivní tady zdarec boleslav
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

Spirit píše:ja mam z freesoft magazinu cerveno-cyanove papierove bryle...Zatial som videl len 3d fotky...skusim aj nejaku hru ked sa to da
daji se skoro vsechny jen musis mit stereo ovladace na nvidii a hlavne to musi bejt stejna verze jako normalnich ovladacu a pak to uz jen nastavit,perfektne se to hraje treba nfsu
mz
Nováček
Nováček

Příspěvek od mz »

Skodik píše:snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku :)) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
Jo Jo to je vonco mate tam i ty screeny z her,tuhle stranku uz znam celkem dlouho takze chvalim
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

mz píše:
Skodik píše:snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku :)) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
Jo Jo to je vonco mate tam i ty screeny z her,tuhle stranku uz znam celkem dlouho takze chvalim
diky (to vzdycky zahreje na srdrci), ale uz moc neaktualizuju, takze pokud by nekdo chtel muze prispet do mlyna.. nejakej clanecek apod.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Kuprt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuprt »

Takže je to stěma ananosovejma brejlema stejný jako s aktivníma akorát že přídu o barvy. Tak paráda jen nevim jestli je dobrý platit míň za ty brejle než za doručení : //
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“