Maly výkonný cpu cooler

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maly výkonný cpu cooler

Příspěvek od busy »

chcel by som radu na nejaky maly chladic na cpu moze by vysoky ale nesmie byt moc rozmerny do ostatnych stran, pretoze mam dost rozmerny pasiv na grafike a grafika je na mojej doske dost blizko od procaku. Vedel by mi niekto poradit? na vyske moc nezalezi moze mat kludne 150mm ale sirka by mala byt okolo 80-90mm ale ta strana od procaku ku grafike moze byt maximalne 70mm. Teraz tam mam boxovany a aj ten sa mi tam zmestil len tak tak je tam asi pol centimetrova medzera
Diky
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no pravdepodobne akykolvek tower, taky ten co je medenny obdlzdnik na heatpipoch, ze by popri grafike isli len tie heatpipy. ono by to potom nemalo presahovat ramcek socketu.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

no diky. ale moc si mi nepomohol s tym som pocital ze by to mal byt tower. Ja som mal skor namysli presny model a znacku. ale mozno by som tam zmestil aj zalman 9500 ale ten je trosku drahsi ako vacsina ostatnych v tejto kategorii takze este musim porozmyslat. Nevie niekto nejaku lacnejsiu nahradu alebo nieco take mensie ale presny model. cena by mohla byt okolo (1500SK-1100Kč) alebo taka nejaka
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

tak nejlepší tower je Thermaltake TOWER112 nebo jestli se ti zdá moc drahá tak TOWER102
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

cena sa mi nezda vysoka ale myslim ze by sa mi tam nezmestil ani jeden s tychto dvoch towerov aj ked neviem lebo vsade pisu ine ich skutocne rozmery ale mozno by som tam vopchal thermaltake fanless 103. Ale ak niekto ma tt tower 112/102 alebo fanless103 napiste mi prosim ich skutocnu velkost. Teda jedna sa mi hlavne ten rozmer zhora dole ku grafike
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“