Problem s heatpipes

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problem s heatpipes

Příspěvek od Holda »

Cau poridil jsem si chladic Thermalright SI-97. Je to vlastne XP-90 pro socket A.Vsude v testes byly maximalni teploty pri burn do 40°C na AXP3000+
Ja mam AXP2500+@2200MHz pri 1.75V a teploty s 92 cm fanem na 12V,coz je ramus a pruvan jako blazen mam kolem 55°C!!!
Heatpipes jsou zhavy ze na ne nesahnu,stejne tak asi prvnich 6,7 zeber, pak uz jsou uplne studeny.Nemuze to byt tim? Co pripadne s tim. Diky
odkaz na chladic
http://www.systemcooling.com/thermalright_si-97-01.html

//edit: tak ted jsem otevrel okno v mistnosti bylo 10°C
a na prociku v idle 42°C, to chladil lip ten AC silencer :(
Zebra na konci chladice opet jako led, prvni teply
.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

pokud neni teplota rovnomerne rozlozena na cely chladic tak to di tomu u koho si to koupil omlatit o drzku, protoze to nejni normalni... :oops:

nejprve se ujisti sedi li dobre atp, wime jak to se sockou A je... ale rozhodne nemuze pul chladice warit a pul bejt oukej :evil:

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jasne,taky ,mi to prijde divny, je to jakoby se vsechno teplo prenaselo jen mezi tech par zeber a dal nic :(
Sedi podle me dobre, to by se prece nerozzhavily ty heatpipes tak ze na nich neudrzim ruku.
Neni to treba v poloze toho heatsinku?
Nikdo tu nema heatpipes?no tak,jsou moje prvni :oops:
.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

uvazuju o cpu coolingu bud TT tajfuj a nebo xp120... asi si koupim tu xp120 abych si taky mohl palit ruce o pulku chladice, treba na to prijdem :roll: ... napadlo mne jedno: nejsou ty ony heatpipes treba vevnitr poskozene ze to teplo neroznaseji az do konce konstrukce? zkusit to donyst kde si to koupil a nechat je to na nakym topicim cpu ozkouset...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jasny ale zajimalo by me, jestli to trba meni normalni covani heatpipes.kupoval jsem ho od nekoho odsud z fora
.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“