BAD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- matio.barca
- Nováček

-
BAD
Mám problém s hdd. Zformátoval jsem jej přes startovací nabídku Win Xp - zadal jsem formátování beze změn a win mi z 4,5 GB udělali disk o velikosti 1,96 GB. V programu pqmagic se mi u mého druhého disku klasicky objeví fat32, u tohodle se mi objeví žluté BAD. Zkoušel jsem ho ještě párkrát zformátovat, jednou se dokonce vytáhl na 3,8 GB ale teď už se ani nehne. Nevíte někdo co se s tím dá dělat?
- Martin Kusyn
- Začátečník

Je to naformatovane jako FAT nebo NTFS???
jestli máš disk naformátovaný jako starý dobrý FAT tak můžeš zkusit formátování z DOSu .. ale bacha - pokud máš na počítači disky s NTFS má DOS tendenci je přeskakovat a přidělovat oddílům jiná označení např.
WIN C:\ - NTFS(1) D:\ - NTFS(2) E:\ - FAT32(3) F:\ - FAT32(4)
DOS C:\ - FAT32(3) D:\ - FAT32(4)
na tohle si dej velkého majzla - mě se tak podařilo omylem zformátovat jiný disk a pak jsem tři dny musel obnovovat data, protože jsem přišel asi o 20GB důležitých dat
WIN C:\ - NTFS(1) D:\ - NTFS(2) E:\ - FAT32(3) F:\ - FAT32(4)
DOS C:\ - FAT32(3) D:\ - FAT32(4)
na tohle si dej velkého majzla - mě se tak podařilo omylem zformátovat jiný disk a pak jsem tři dny musel obnovovat data, protože jsem přišel asi o 20GB důležitých dat
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no mi se zacalo objevovat uplne to same. Taky jsem tu napsal ale nikdo mi neporadil tak jsem si musel poradit sam. Mel jsem dva disky jeden 80GB a druhy 2GB a u obou mi PQ magic ukazoval zlute bad stejne jako tobe...pak jsem odpojil ten mensi disk a uz to bylo v pohode....to je jedine na co jsem prisel dal nevim