K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
zyx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB

Příspěvek od zyx »

Caute, prosim nemozte mi niekto poradit. Kamarat ma stare pc hore je uvedeny procesor a chce donho zapojit hore uvedeny disk. Viem, ze sa to da len sa mi nechce hladat nejaku utilitu ktora je to schopna zrealizovat...Dakujem
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB

Příspěvek od sh »

zyx píše:Caute, prosim nemozte mi niekto poradit. Kamarat ma stare pc hore je uvedeny procesor a chce donho zapojit hore uvedeny disk. Viem, ze sa to da len sa mi nechce hladat nejaku utilitu ktora je to schopna zrealizovat...Dakujem
FAQ! mas tam vse , nema smysl to rozepisovat , precti si dulezity thready je to tam popsany
zyx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zyx »

Okaj kuknem teda. Dikes
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6914

v kámošově případě je to jedině na PCI IDE řadič, ten BIOS na desce nezvládne 160GB ani omylem
ignorelist: kremrole a dezoláti
zyx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zyx »

Myslel som si..ALe ja si pamatam, ze ja som mal stare pc nejake p2-400 a kupil som si vtedy 80GB disc WD a ani mi ho bios nenasiel..Stiahol som si nejaky bootovaci program ktory sa vzdy spustil pred startom win a aj ked mi bios ten disc nepoznal vo win slapal..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zyx píše:Myslel som si..ALe ja si pamatam, ze ja som mal stare pc nejake p2-400 a kupil som si vtedy 80GB disc WD a ani mi ho bios nenasiel..Stiahol som si nejaky bootovaci program ktory sa vzdy spustil pred startom win a aj ked mi bios ten disc nepoznal vo win slapal..
to je pravda, ale i kdyby to takhle jelo, tak se nedostaneš přes 137GB - tyhle disky neumějí celý ani o hodně novější desky. já bych tam dal PCI IDE řadič (cena cca 300-500 Kč) a je vyřešeno :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jožka_Pivec
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jožka_Pivec »

Někdy to fachá když přeflashneš BIOS... Záleží jaká je to deska a jestli se někdo někde zabejval s novější verzí toho BIOSu... PS: Na PII sem to dělal a disk mi to potom v poho našlo... Nebo zkusit nějakej řadič do PCI...
zyx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zyx »

oka teda dikes.. Nieco este poskusam a potom pozrem ten pci ide radic :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“