Potřebuji pomoc.
Zakoupil jsem si dvd-ram oboustranné v plexi šupliku 9,4 GB.Při prvním použití to po mně chtělo zformátovat první stranu.Toto jsem provedl a tato strana chodí OK.Na druhou stranu jsem zapoměl,udělal asi nějakou blbost a něco se na to nahrálo.Nevím jak je to možné když to nebylo zforrmárované.Nyní se na tuto stranu nemohu dostat,Win ji prostě nevidí,zformátovat to nejde.Ví někdo co s tím?
Díky Vlasta
//edit Wilik - presun z PCT webmagu
dvd-ram - problém s formátováním
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- vlastoVlasta
- Nováček

-
- jessie.james
- Začátečník

- vlastoVlasta
- Nováček

-
formátováni disku dvd-ram
Ahoj,
učím se ovládat perfektní program-Reotago-X-XP.Celkem tomu již trochu rozumím.Chtěl jsem zkusit jestli vypaluje i DVD.Dal jsem ho do vypalovačky ,ale bohužel druhou stranou-omylem.Když jsem jej otevřel tak tam ten vytvořený program byl.Záhada.Nějakým způsobem se mně ho podařilo smazat.Nyní je čisté,ale nejde s ním nic udělat.Je mi líto vyhodit kapacitu disku.Win xp hlásí,že ho nemohou číst ani zapisovat,protože tam je asi system který neznají.Myslím si určitě,že existuje nějaký jiný program který by to dovedl opravit,ale neznám ho a
nikde jej nemohu najít.
Ahoj
Vlasta
učím se ovládat perfektní program-Reotago-X-XP.Celkem tomu již trochu rozumím.Chtěl jsem zkusit jestli vypaluje i DVD.Dal jsem ho do vypalovačky ,ale bohužel druhou stranou-omylem.Když jsem jej otevřel tak tam ten vytvořený program byl.Záhada.Nějakým způsobem se mně ho podařilo smazat.Nyní je čisté,ale nejde s ním nic udělat.Je mi líto vyhodit kapacitu disku.Win xp hlásí,že ho nemohou číst ani zapisovat,protože tam je asi system který neznají.Myslím si určitě,že existuje nějaký jiný program který by to dovedl opravit,ale neznám ho a
nikde jej nemohu najít.
Ahoj
Vlasta