nenapaluje mi pioneer dvr 110d

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
milis
Začátečník
Začátečník

nenapaluje mi pioneer dvr 110d

Příspěvek od milis »

mam doma napalovacku pioneer dvr 110d a mam hned dost problem. napaloval som vcera 3 dvd ( boli to hry), napaloval som ich ako img cez alcohol 120%. po napaleni som nic nekontroloval, ale dnes ked som to skusil tak mi napalovacka ( skusal som to spustit na 3 mechanikach:pioneer , lg, benq) napisala ze v mechanike je prazdne dvd, aj ked na disku je viditelna stopa po napaleni, ked som skusil nan znova napalovat tak mi napisalo ze nieje medium prazdne a nemozno nan napalovat. co s tym moze byt_? som zufaly please help me. media su benq 8x a napalovacka napalovavala rychlostou 6x, osmicku mi nepovolil program.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tady (je to dole v závěru) http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1599113002 jsem popisoval stejný problém s Asus DRW-1608P2 a jelikož je to totožná mechanika s Pioneer DVR-110D, tak to platí pro obě.

cituji:

Kód: Vybrat vše

Na určitý problém jsem narazil při pálení v Alcoholu 120%, kdy mi mechanika neuzavřela ani jedno pluskové médium, byť bylo uzavření správně nastaveno. Disky pak nebyly nikde čitelné a nepomohlo ani dodatečné uzavření, které umožňuje např. Nero, které ačkoliv zdánlivě proběhlo, ve skutečnosti se tak nestalo. Pomohlo až připsání krátkého souboru na média s následným uzavřením. Disky pak byly bez problémů čitelné a i testy v KProbe dopadly dobře. Pravděpodobně se jedná o nějakou nekompatibilitu software s mechanikou, která bude v nějakém updatu opravena. V jiném vypalovacím programu jsem podobný problém neměl a ani jiná vypalovačka neměla stejný problém s Alcoholem 120%, při zápisu na plusková DVD. Podotýkám jen, že jsem to zkoušel asi s 5 různými druhy DVD+R, takže chyba v médiích to nebude určitě.
Bathory
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

no vyzera to ze napalka je ok, ale ja som dost amater v tejto oblasti a aj ked som si to precital tak tomu nerozumiem. aky testovy subor dopisat?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Otevři Nero, vlož to DVD a nastav volbu "Přidat další sekci na disk", zaškrtni "Uzavřít" a na ten disk připal jakejkoliv soubor, stačí nějakej malej, třeba nějakej dokument, prostě cokoliv, obrázek, to je fuk...
Bathory
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

ahaaa, ok diky moc fakt si mi pomohol. este raz dakujem
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“