nespusti se pocitac....
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- bambuca
- Nováček

-
nespusti se pocitac....
jsem zacatecnik
tak na to berte prosim ohled
Prendal jsem sve asi tri roky stare komponenty do jine bedny (predtim fungovali,pak asi mesic lezeli ve skriny) ovsem s jinym zdrojem,hardiskem a DVD mechanikou ktere zase fungovali az do ted na jinem pocitaci. Ted kdyz spustim pocitac,tak se jen rozebehne vetrak na procesoru a dal se nic nedeje. Monitor blika jako kdyby do nej nesel vubec signal. Mozna jsem jen neco spatne zapojil. Poradite mi prosim na co bych si mel dat pozor,nebo v cem by nejspis asi mohl byt problem. Za kazdou radu moc dekuju. Popřipadě....(ICQ 347-872-687)
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bambuca
- Nováček

-
- bambuca
- Nováček

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

ani disk ani mechanika nepípaj, jediný, co pípá je speaker v case, který za prvý vůbec mít nemusíš nebo za druhý jsi ho špatně zapojil k základní desce. Tohle může být kámen úrazu. Pořádně zkontroluj, jestli máš správně zapojený dráty od case k základní desce. A zkoušej to s monitorem 
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- bambuca
- Nováček

-
kabely jsou zapojeny stopro dobre. Uz sem trosku pokrocil-mi poradil jeden technik vod Losanu- slo o to ze ne kazda deska ma stejny pocet der na prisroubovani a ta ktera tam byla puvodne mela o 4 vic a tak tedy pod nimi byly zase vystupky se zavitem cimz dochazelo ke skratu. Ty vystupky jsem odsrouboval z bocnice a ted uz se mi roztoci i disk,ale porad to nanabotuje. Mechanika jen obcas cvekne a to same slysim i s disku a monitor jen blika jako bez signalu 
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: