zdravim. mam dost neoblvykle porlemy s bootovanim na compaq armade m300. notebook nema ziadne mechaniky (tie su v docking station ktore nemam), sietova karta je nefunkcna (neviem preco) - takze bootavenie po sieti odpada. ked som prvy krat daval system tak som mal externu FDD cez paralelny port a vsetko slo da sa povedat v pohode (teraz k nej uz pristup nemam a neviem ju zohnat).
mam vsak redukciu z 2.5" HDD na klasicky 3.5", takze disk z notebooku pripojim k desktopu, nahodim system (napr. aj z win98 diskety, format c: /s alebo sys c: alebo podobne), po restarte desktop z tohoto disku normalne nabootuje. ale ak dam disk naspat do notebooku tak hlasi ze system disk not found insert diskete a podobne somariny akoby tam system nebol ! pritom tam je. skusal som tam pichnut aj HDD z ineho notebooku, rovnako bez vysledku. neviete co s tym ?
boot problemy s Compaq Armada M300
Moderátor: Don
- exot_
- Nováček

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- exot_
- Nováček

-
no keby si riadne precitas ten moj post tak by si pochopil ze hej, inak by mi z toho disku nebootovalo ani na destope! taktiez som tam pisal ze som skusal aj disk z kamaratovho nbooku kde uz system bol.Stepa píše:a mas na tom 2.5" disku nastavenej oddil z kteryho bootujes jako aktivni(z kteryho se ma zavadet system)?
proste myslim ze chyba bude niekde na inej urovni, daku utilitu pre disk alebo pre notebook alebo neviem. teraz som tam skusal davat system (na desktope nahodil a na nbooku odkusal) a robi to asi to ze namiesto Starting Windows98 alebo obdobnych hlasok nevypise nic... len blika kurzor a tam stuhne (desktop v pohode prejde a bootuje)
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- exot_
- Nováček

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: