PROJEKT: Evolution 1.0

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJEKT: Evolution 1.0

Příspěvek od dravgunov »

Tak snad už bych taky mohl začít s mým projektem :) Vlastním case AVANCE C001 a před několika měsíci jsem dokonce provedl menší tuning. Který se týkal vlastně jen vyříznutí přední mřížky, protože jsem měl jisté záměry s předním panelem. Pak jsem stříknul vnitřek case fluorescentní zelenou barvou + přidal pár katod a lehce upravil bočnici. Původně byly moje plány podstatně větší, ale nedostávalo se času. No alespoň jsem měl dost času na přemýšlení o projektu co se chystám spáchat.

Práce budou probíhat podle času, peněz a hlavně materiálu který musím sehnat. Vodníka stavět nehodlám pro mě je dostačující pořádný průvan s pomocí dostatku tichých 120mm fanů. 3 pozice pro HDD a 2 pozice pro CD/DVD pro moji potřebu stačí, když bude v budoucnu potřeba víc tak místa je dost. Na 75% se budu řídit prvními návrhy, ale určitě se později nějaké odchylce v návrhu nevyhnu.

Hlavní záměr je precizní zpracování + elegantní vzhled ( který se MUSÍ líbit především mě :wink: )

Těch pár věcí po kupě a momentální pracovní plocha.

Návrhy:
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek

doufám že se líbí :-D jen něco málo práce jako je zbavení se přebytečných košů, místo pro další 120mm a odstranění staré barvy která se na 2 místech malinko odloupla (stejně se mi už nezamlouvala)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

hlavně trpělivost ( v mém případě obzvlášť :roll: )
Naposledy upravil(a) dravgunov dne sob 22. črc 2006, 21:25, celkem upraveno 2 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nemate nekdo zkusenosti jestli je prostornejsi tato skrin nebo aerocool baydream??
jinak ty navrhy se mi hodne libi,jsem zvedavy jestli se ti povede tak nadherne udelat ten predek
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Hmmmm zajimave pekna skrin mysli ze z te by si mohl udelat opravdu neco pekneho :) :) ale to bude hlavne zalezet na tvoji zrucnosti.Jsem rad ze zatim to vypada ze se budes snazit nejenom delat extrier ale i interier ktery je podle me stejne dulezity jako exterier :) :) :wink: :wink: Bocnici udelas ciste velke okno jo??? :? :?
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Cujo píše:nemate nekdo zkusenosti jestli je prostornejsi tato skrin nebo aerocool baydream??
jinak ty navrhy se mi hodne libi,jsem zvedavy jestli se ti povede tak nadherne udelat ten predek
avance by na tom měl být lépe "asi"
Radeon9550 píše:Bocnici udelas ciste velke okno jo??? Confused Confused
o bočnici budu snít ještě pár týdnů, ale je dost možný, že to udělám takhle: prostor kde bude zdroj, hdd, cd/dvd by mohl být zakryt třeba plechem nebo neprůhledným plexisklem ve kterém by bylo vyřezáno logo a podsvíceno (text bíle a zbytek zeleně na černým podkladu) ale na to je ještě času dost a navíc z toho obrázku co jsem teď narychlo udělal se mi to moc nelíbí :wink:

Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

uzasnej napad... moc se tesim na zpracovani :) a moc na vysledek :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

no ja myslim ze to na tom obrazku nevypada spatne.v cem ty obrazky delas malovani asi ne.v adobe,corell???
jeste maly dotaz. :oops: proc tam je to czech v nazvu??? :? :?
Naposledy upravil(a) Radeon9550 dne úte 3. led 2006, 22:37, celkem upraveno 1 x.
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

zaciatok je super.
tiez by som chcel vediet robit s 3D, lebo ja mam svoje plany iba v hlave a uz sa v nich prestavam orientovat.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Radeon9550 píše:no ja myslim ze to na tom obrazku nevypada spatne.v cem ty obrazky delas malovani asi ne.v adobe,corell???
czech tam je zatím jen tak, zdálo se mi to takový prázdný takže se to může ještě měnit

dělám to v prog. Sketchup bit-tech fakt jednoduchej prográmek a pro tohle skoro ideální.

http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136
http://scc.jazzle.co.uk/
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

no, zatim to vypada ze to bude vypadat hodne dobre :up: ale vypada to dost obtizne :oops:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

naopak to CZECH tam neni az zas tak spatny...aspon budou lidi(modderi) vedet jakej typek to udelal
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

hehe ve vnitr mas samy usporadani jaky chystam ja :)
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
ekim
Nováček
Nováček

Příspěvek od ekim »

dravgunov píše:
Radeon9550 píše:no ja myslim ze to na tom obrazku nevypada spatne.v cem ty obrazky delas malovani asi ne.v adobe,corell???
czech tam je zatím jen tak, zdálo se mi to takový prázdný takže se to může ještě měnit

dělám to v prog. Sketchup bit-tech fakt jednoduchej prográmek a pro tohle skoro ideální.

http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136
http://scc.jazzle.co.uk/
Koukam ze SketchUp pouziva velka vetsina moderu... :) On je to fakt jednoduchej program... Zato se s nim da naucit za necelej den...
Tohle je opravdova laska ke stroji....
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no vypada to hodne nadejne sem na to zvedavej a ten program uz mam stazenej a neni spatnej 8-) dobrý sou hlavne ty tutoriali k nemu
akorad sem neprisel na to jak se tam da nastavit aby byli jednotky v m a ne "
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, zatím návrh dobrej, uvidíme, jak se ti to podaří realizovat.

Každopádně SketchUp jsem taky zkoušel a jde to, ale neměl jsem nijak čas v tom dělat dýl. Možná by stálo za to se něco naučit...:)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

To Stepa:ja jsem nenapsal ze mi to czech vadi jenom me zajimalo proc tam je :twisted: :twisted:
jinak sketch up stahnu a zacnu se v nem ucit :twisted: :twisted:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Radeon9550 píše:To Stepa:ja jsem nenapsal ze mi to czech vadi jenom me zajimalo proc tam je :twisted: :twisted:
jinak sketch up stahnu a zacnu se v nem ucit :twisted: :twisted:
hele Radeon sme posledni dobou jak oponenti...ale to nebylo mysleny proti tobe :lol: ja jen ze to CZECH tam docela sedlo
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

vyzera to fakt super! S tou bocnicou to vyzera good ale... urcite si moc sikovny (urcite viac nez ja)

Teraz k tomu nastreku CASE:

ad1.) Kolko vstiev si tam dal? Dal si aj biely podklad?
ad2.) Preco som ja blbec nesiel najprv pozret co je nowe na PCTf! Teraz som dokoncil 1. vrstvu tak isto ZELENEHO FLUORESENCNEHO nastreku!
ad2.) Existuje aj FLUORESENCNA MODRA?
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

ondro12 píše:vyzera to fakt super! S tou bocnicou to vyzera good ale... urcite si moc sikovny (urcite viac nez ja)

Teraz k tomu nastreku CASE:

ad1.) Kolko vstiev si tam dal? Dal si aj biely podklad?
ad2.) Preco som ja blbec nesiel najprv pozret co je nowe na PCTf! Teraz som dokoncil 1. vrstvu tak isto ZELENEHO FLUORESENCNEHO nastreku!
ad2.) Existuje aj FLUORESENCNA MODRA?
1. jedna vrstva základ a pak jedu vrstvu zeleny :oops: měl jsem jen jeden sprej a už vím, že šetřit se nevyplácí
2. :lol:
3. http://www.motipdupli.cz/produkty/katal ... _kata.html
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

aprekrial by mi ta modra tu zelenu?
striekol si to aj bezfarebnym lakom?
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

nevim jestli ti to prestrika tu zelenou ale myslim ze kdybysi to prestrikal na bilo a pak na zeleno tak by to bylo nejlepsi :) :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“