Par dotazu k TVout

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
KELIMEK
Nováček
Nováček

Par dotazu k TVout

Příspěvek od KELIMEK »

Dneska se mi konecne po delsi dobe podarilo zprovoznit barevne TVout u moji 6600GT a mel bych par dotazu:

1) jak resite audio, kdyz mate vsechny zdirky plny ?
rozdvojka ?

2) kdyz prehravam video, tak se mi zobrazuje jen na primarnim monitoru (pri zapnutem klonovani) co s tim aby se zobrazilo na obou ?

3) existuje nakej soft, pomoci ktereho by se dalo udelat toto:
na PC parim gamesku, na TV koukam na film >> oboje fullscreen

predem dik za odpovedi :wink:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Barevně? Dyť to musela bejt hračka...prostě třeba PAL-I aje to...

1) Zvuk řešim jednoduše jackovejma rozdvojkama ze zvukovky. Pokud nemáš za case moc místa kup si krátkej prodlužovák a prskni to na něj.

2) No tak musiš to mit ve spravny zdířce (to asi určitě máš), musíš tam mit v ovladačích nView clone TV+PC. Počitej s tim že ti televize zobrazi asi jen 1024x768 a na monitoru máš asi jako já 1280x1024 takže se po ploše budeš pohybovat myší a bude se ti odkrývat vždy plocha

3) Myslíš teda, že máš tuner, že? a) by to bylo náročný na CPU jako sviň, b) Nevim jak bys to udělal se zvukem.

TVout používám na čumendo na filmy z PC a třeba když sem K.O. (nemocnej) tak pařim na telce (prodlužka myš a key se hodí).
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“