Miranda kazdy_ma_jiny_status plugin

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Kirbee
Nováček
Nováček

Miranda kazdy_ma_jiny_status plugin

Příspěvek od Kirbee »

Zdravim,

kamarad mi rekl, ze existuje plugin pro Mirandu, kde si muzu nastavit pro koho mam jaky status - pro nekoho jsem online, pro jineho N/A, pro jineho DND a pro jineho Away... Sice si celkem rad vymylsi, ale na tomhle neco imho bude - kdyz mi psal, mel ve statusu offline. Kdyby byl invisible, tak je invi, ne? :roll:

A pak muzete jeste prosim doporucit nejaky plugin ktery ukazuje statusy z ICQ 5 (vsechny ty mozne obrazky)?

Predem diky za odpoved! :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pokud ti psal jako offline, tak samo asi byl invisible ale neměl tě ve visible listu, takže jsi ho videl jako offline (přemejšlej, jakej by měl invisible smysl kdyby tě stejně všichni viděli? :idea:)

jinak to co píšeš podle mě není možný
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kirbee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kirbee »

Jo, to ja chapu, ale on mi napsal, ja mu odpepdsal... proste takova normalni konverzace... a presto mel status offline (zadny invi a oko - reglerne cervena kyticka a offline!)...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kirbee píše:Jo, to ja chapu, ale on mi napsal, ja mu odpepdsal... proste takova normalni konverzace... a presto mel status offline (zadny invi a oko - reglerne cervena kyticka a offline!)...
vždyť jo, takhle funguje invisible status pokud tě nemá ve visible listu :)
Kirbee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kirbee »

Jo? Ja myslel, ze kdyz me ma v invi listu a napise mi, tak se mi zobrazi jako kdyby byl invisible (a ne off)... :P

A ty pluginy do Mirandy?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Kirbee píše:A ty pluginy do Mirandy?
www.miranda-im.com a hledej :sly: ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Kirbee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kirbee »

Don Martinez píše:www.miranda-im.com a hledej :sly: ...
No prave... :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kirbee píše:Jo? Ja myslel, ze kdyz me ma v invi listu a napise mi, tak se mi zobrazi jako kdyby byl invisible (a ne off)... :P
hm, tohle funguje dost podivně, je fakt že někdy to funguje tak jak píšeš, někdy zůstane invisible jako offline, mám pocit že to je i závislý na klientovi, nevím přesně
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

obecně to takle neni, je to jak zaznělo výše, pokud není ve visible listu tak invis = offline, pokud je v invis listu tak jakýkoli status = offline
Kirbee píše:
Don Martinez píše:www.miranda-im.com a hledej :sly: ...
No prave... :D
co chceš? aby ti tu každej nějakej našel, nechceš aby ti ho rovnou taky každej nainstaloval? :roll:
K tomu co scháníš bych řekl jen to, aby sis uvědomil že i kdyby ten plugin existoval (což trochu pochybuju), tak to žádná výhra zrovna neni, protože budeš status měnit pro každýho zvlášť, což za předpokladu že máš v kontaktlistu třeba 200 osob je celkem dřina :)
Kirbee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kirbee »

Hm, to docela jo... Ja jsem nasel nejaky link (http://miranda.idisk.cz/) kde se pise o pluginu s obrazkama do statusu, ale stale to neni ono - jsou to jen krasne barevne, ale klasicke, statusy. Nenasel jsem tam link na zadny plugin, ktery by pridaval statusy (ikonky) jako kachnicka apod...

A rozhodne nechci, aby mi to kazdy instaloval, jen moje jazykove znalosti anglictiny nejsou takove, abych rozumel definicim tech pluginu na www.miranda-im.org... :oops: :sad:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“