Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
wm
Nováček
Nováček

Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E

Příspěvek od wm »

Zdravim, mam ATi X800GTO 128MB s jadrem R430 na desce ASUS A8N-E a kouse se obcas v XP treba pri nastaveni rozliseni ( http://img316.imageshack.us/my.php?image=x8006ty.jpg ), nekdy ve hrach, 3DMarky nejsou vubec spustit, a u programu TRIXX se to kousne na 100% a potom pomaha jedine tvrdej reset PC (klavesnice je kousla). Chtel bych vedet jaky typ jadra u GK mate Vy na prave na ASUS A8N-E, jestli se nejak nehada deska s GK. Urcite se nekdo najde kdo ma Asuse a X800 ne ? Zkousel jsem novy bios, ruzny ovladace, ale nic nepomaha :( a uz nevim co mam delat dal. Diky za odpovedi
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Je v pořádku chlazení? Máš dostatečně výkonný zdroj? Případně kartu můžeš otestovat na jiném PC.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
wm
Nováček
Nováček

Příspěvek od wm »

prf.KuBA píše:Je v pořádku chlazení? Máš dostatečně výkonný zdroj? Případně kartu můžeš otestovat na jiném PC.
Zdroj mam 500W Eurocase, chlazeni je v poradku, nechaval jsem i otevrenou skrin. Vyhazel jsem i RAMky, zvukarnu ale stejne bez vysledku.
Kartu jsem testoval na Asus K8N4-E Deluxe - nForce 4 4X (nevim jestli je rozdil mezi nForce4 4x / nForce Ultra) ale na ty desce jela v pohode :-/
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

napis nam hodnoty napeti zdroje, zkousel si pridat voltage do CPU , MEM , AGP ?zkousel si kartu podtaktovat?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
wm
Nováček
Nováček

Příspěvek od wm »

sh píše:napis nam hodnoty napeti zdroje, zkousel si pridat voltage do CPU , MEM , AGP ?zkousel si kartu podtaktovat?
Zdroj 500W Eurocase, opisuju to z nej (snad je to ono :))
+3.3VDC - 28A;
+5VDC - 0,3A;
+12VDC - 34A;
-12VDC - 0,8A;
+5VSB - 3.0A

Podtaktovat GK sem nezkousel, pridavani napeti do CPU neumim (mam Athlon64 3200Venice),pamet 4x512 na 333MHz a s PCIe nevim co delat - ja totis pretaktovani vubec nerozumim :sad:
wm
Nováček
Nováček

Re: Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E

Příspěvek od wm »

wm píše:Zdravim, mam ATi X800GTO 128MB s jadrem R430 na desce ASUS A8N-E a kouse se obcas v XP treba pri nastaveni rozliseni ( http://img316.imageshack.us/my.php?image=x8006ty.jpg ), nekdy ve hrach, 3DMarky nejsou vubec spustit, a u programu TRIXX se to kousne na 100% a potom pomaha jedine tvrdej reset PC (klavesnice je kousla). Chtel bych vedet jaky typ jadra u GK mate Vy na prave na ASUS A8N-E, jestli se nejak nehada deska s GK. Urcite se nekdo najde kdo ma Asuse a X800 ne ? Zkousel jsem novy bios, ruzny ovladace, ale nic nepomaha :( a uz nevim co mam delat dal. Diky za odpovedi
Jeste doplnim ze to dela jenom nekdy a nahodne, ale "Richard Burns Rally" se kousne okamzite, SWAT 4 a NfS MW nekdy. FarCry a HL2 v pohode hraju.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

hodnoty jsem myslel z biosu ci nejakyho softu , kde ti to bude psat kolik presne tam aktualne mas V, napr 12V vetev -- 12,62V
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
wm
Nováček
Nováček

Příspěvek od wm »

sh píše:hodnoty jsem myslel z biosu ci nejakyho softu , kde ti to bude psat kolik presne tam aktualne mas V, napr 12V vetev -- 12,62V
tak z ASUS Probe 2 v XP
+12,16
+5,134
+3,334
Vcore 1,408

v Biosu
12,16
5,13
3,34
1,4
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“