Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- wm
- Nováček

-
Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E
Zdravim, mam ATi X800GTO 128MB s jadrem R430 na desce ASUS A8N-E a kouse se obcas v XP treba pri nastaveni rozliseni ( http://img316.imageshack.us/my.php?image=x8006ty.jpg ), nekdy ve hrach, 3DMarky nejsou vubec spustit, a u programu TRIXX se to kousne na 100% a potom pomaha jedine tvrdej reset PC (klavesnice je kousla). Chtel bych vedet jaky typ jadra u GK mate Vy na prave na ASUS A8N-E, jestli se nejak nehada deska s GK. Urcite se nekdo najde kdo ma Asuse a X800 ne ? Zkousel jsem novy bios, ruzny ovladace, ale nic nepomaha
a uz nevim co mam delat dal. Diky za odpovedi
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- wm
- Nováček

-
Zdroj mam 500W Eurocase, chlazeni je v poradku, nechaval jsem i otevrenou skrin. Vyhazel jsem i RAMky, zvukarnu ale stejne bez vysledku.prf.KuBA píše:Je v pořádku chlazení? Máš dostatečně výkonný zdroj? Případně kartu můžeš otestovat na jiném PC.
Kartu jsem testoval na Asus K8N4-E Deluxe - nForce 4 4X (nevim jestli je rozdil mezi nForce4 4x / nForce Ultra) ale na ty desce jela v pohode :-/
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wm
- Nováček

-
Zdroj 500W Eurocase, opisuju to z nej (snad je to onosh píše:napis nam hodnoty napeti zdroje, zkousel si pridat voltage do CPU , MEM , AGP ?zkousel si kartu podtaktovat?
+3.3VDC - 28A;
+5VDC - 0,3A;
+12VDC - 34A;
-12VDC - 0,8A;
+5VSB - 3.0A
Podtaktovat GK sem nezkousel, pridavani napeti do CPU neumim (mam Athlon64 3200Venice),pamet 4x512 na 333MHz a s PCIe nevim co delat - ja totis pretaktovani vubec nerozumim
- wm
- Nováček

-
Re: Typ jadra u Ati X800GTO vs. Asus A8N-E
Jeste doplnim ze to dela jenom nekdy a nahodne, ale "Richard Burns Rally" se kousne okamzite, SWAT 4 a NfS MW nekdy. FarCry a HL2 v pohode hraju.wm píše:Zdravim, mam ATi X800GTO 128MB s jadrem R430 na desce ASUS A8N-E a kouse se obcas v XP treba pri nastaveni rozliseni ( http://img316.imageshack.us/my.php?image=x8006ty.jpg ), nekdy ve hrach, 3DMarky nejsou vubec spustit, a u programu TRIXX se to kousne na 100% a potom pomaha jedine tvrdej reset PC (klavesnice je kousla). Chtel bych vedet jaky typ jadra u GK mate Vy na prave na ASUS A8N-E, jestli se nejak nehada deska s GK. Urcite se nekdo najde kdo ma Asuse a X800 ne ? Zkousel jsem novy bios, ruzny ovladace, ale nic nepomahaa uz nevim co mam delat dal. Diky za odpovedi
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: