Painkiller
Moderátor: Baneshee
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Painkiller
Co si o tom myslite? Vypada to fakt huste
Zvlast ta fyzika je na urovni (jo, prispendlit "hajzla" kulem ke zdi jeste v moc hrach neslo
). Grafika taky super, zkratka uz aby to vyslo 
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem preview (tušim v Levelu) a taky se na to celkem tesim... Jen doufam, ze to nebude podobná mega-zabijačka jako Serious Sam - takovy hry moc nemusim, aspon ne jako singleplayer 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, o víkendu jsem viděl pár videí. Bude to fakt sranda. Žádný myšlenír0man píše:prave ze to byla kravina...tak jsem vyjadril obavu aby painkiller nebyl stejny....komprende?Luke píše:Četl jsem preview na bonáku a vypadá je VELMI dobře. Už se těším, proč proboha to všichni přirovnáváte k SS??? Vždyt to byla kravina!
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenže Sam byla pěkná kravina, vůbec mě to nechytlo..... Zato tohle vypadá VELMI dobře. Ale slyšel jsem něco jen o 5 zbraních.....Tornquist píše:Dyt o tom byl i Sam, jen o akci a zadnym mysleni. Tam ani nejaka AI nebyla potreba... Jinak to video na Painkillera vypada moc pekne. Tun bullettime vypada celkem dobre.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, přijd a probereme to. Sam se mi nelíbil, protože byl hrozně barevnej - jak v cirkusu. Zato Pain vypadá fakt super-temněTornquist píše:Ja nevim, pokud vim v zadnym casopisu Sam nedostal spatny hodnoceni, tim mysleno pod 70%... Podle me je Sam squela vec na odreagovani. Pokud pudu na sraz tak to muzem probrat...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pOOLa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to bezducha rezba, ale zase o dost lepsi nez SS (aspon ty barvy)... odjel jsem si prvni uroven a asi mi to staci 
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Moje clanky na PCT
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.Sentenced píše:Tak co - videli jste to demo ??? Me to prijde jako Serious Sam a to je typ FPS, kterej fakt nemusim.... TAkze dalsi letosni FPS, kterou si muzu odškrtnout, že zase nic
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze pockam - ale vetsinou, kdyz me nechytne demo, tak uz to pak plna hra nespasí.... Ja proste bezducharny typu Serious Sam (v singlu) nemusim, ale je mi jasny ze spoustu lidí to baví.Luke píše:Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.Sentenced píše:Tak co - videli jste to demo ??? Me to prijde jako Serious Sam a to je typ FPS, kterej fakt nemusim.... TAkze dalsi letosni FPS, kterou si muzu odškrtnout, že zase nic
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Sam byl dobrej. Painkiller ma skvelou atmosferu, akorat obcas mate modry strely, kostru se zelenym brichem a oranzovyho obra, tak to vypada jak ViceCity
ale jinak je to super, akorat bych na to MOC chtel (potreboval) kartu s DX9. (kdyz pisou ze minimum je 8.1, tak je to OPRAVDU temer nehratelny minimum)
ASUS F3T
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
BaviSentenced píše:Jasne ze pockam - ale vetsinou, kdyz me nechytne demo, tak uz to pak plna hra nespasí.... Ja proste bezducharny typu Serious Sam (v singlu) nemusim, ale je mi jasny ze spoustu lidí to baví.Luke píše: Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.
Podle me je SS opravdu skvela vec na vyblbnuti!!! Zrovna dneska sme to s kamosem ve splitscreenu hrali asi 2hodky!!!
Jinak na Paintkiller se tesim, vypada to dost dobre!!! Hlavne sem zvedavy na ten prispendlovac na zdi...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...