Painkiller

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Painkiller

Příspěvek od €agle »

Co si o tom myslite? Vypada to fakt huste 8) Zvlast ta fyzika je na urovni (jo, prispendlit "hajzla" kulem ke zdi jeste v moc hrach neslo :) ). Grafika taky super, zkratka uz aby to vyslo :roll:
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Četl jsem preview (tušim v Levelu) a taky se na to celkem tesim... Jen doufam, ze to nebude podobná mega-zabijačka jako Serious Sam - takovy hry moc nemusim, aspon ne jako singleplayer :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

dival jsem se video ze hry a vypada to dobre, snad to ale nebude po herni strance takova vec jako ten serious sam (nepratele bez nejmensich naznaku inteligence)....
oldskool pc - xbox - xbox360
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Četl jsem preview na bonáku a vypadá je VELMI dobře. Už se těším, proč proboha to všichni přirovnáváte k SS??? Vždyt to byla kravina!
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Luke píše:Četl jsem preview na bonáku a vypadá je VELMI dobře. Už se těším, proč proboha to všichni přirovnáváte k SS??? Vždyt to byla kravina!
prave ze to byla kravina...tak jsem vyjadril obavu aby painkiller nebyl stejny....komprende? :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

r0man píše:
Luke píše:Četl jsem preview na bonáku a vypadá je VELMI dobře. Už se těším, proč proboha to všichni přirovnáváte k SS??? Vždyt to byla kravina!
prave ze to byla kravina...tak jsem vyjadril obavu aby painkiller nebyl stejny....komprende? :)
Jo, o víkendu jsem viděl pár videí. Bude to fakt sranda. Žádný myšlení :) , jen akce
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Dyt o tom byl i Sam, jen o akci a zadnym mysleni. Tam ani nejaka AI nebyla potreba... Jinak to video na Painkillera vypada moc pekne. Tun bullettime vypada celkem dobre.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tornquist píše:Dyt o tom byl i Sam, jen o akci a zadnym mysleni. Tam ani nejaka AI nebyla potreba... Jinak to video na Painkillera vypada moc pekne. Tun bullettime vypada celkem dobre.
Jenže Sam byla pěkná kravina, vůbec mě to nechytlo..... Zato tohle vypadá VELMI dobře. Ale slyšel jsem něco jen o 5 zbraních..... :o
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ja nevim, pokud vim v zadnym casopisu Sam nedostal spatny hodnoceni, tim mysleno pod 70%... Podle me je Sam squela vec na odreagovani. Pokud pudu na sraz tak to muzem probrat... 8-)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jo, ja slyesl dokonce neco o 2zbranich, kazda se dvou modama... Ale nevim co na tom bude pravdy.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tornquist píše:Ja nevim, pokud vim v zadnym casopisu Sam nedostal spatny hodnoceni, tim mysleno pod 70%... Podle me je Sam squela vec na odreagovani. Pokud pudu na sraz tak to muzem probrat... 8-)
Jasně, přijd a probereme to. Sam se mi nelíbil, protože byl hrozně barevnej - jak v cirkusu. Zato Pain vypadá fakt super-temně 8). CO jsem četl, tak 5 zbraní s různýma modama.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak co - videli jste to demo ??? Me to prijde jako Serious Sam a to je typ FPS, kterej fakt nemusim.... TAkze dalsi letosni FPS, kterou si muzu odškrtnout, že zase nic :old7:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

jj demiko jsem zkousel vcera a prislo mi docela gut.... i kdyz serious sama fakt nemusim, tak painkiller se mi libi
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

je to bezducha rezba, ale zase o dost lepsi nez SS (aspon ty barvy)... odjel jsem si prvni uroven a asi mi to staci :-|
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Tak co - videli jste to demo ??? Me to prijde jako Serious Sam a to je typ FPS, kterej fakt nemusim.... TAkze dalsi letosni FPS, kterou si muzu odškrtnout, že zase nic :old7:
Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Sentenced píše:Tak co - videli jste to demo ??? Me to prijde jako Serious Sam a to je typ FPS, kterej fakt nemusim.... TAkze dalsi letosni FPS, kterou si muzu odškrtnout, že zase nic :old7:
Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.
Jasne ze pockam - ale vetsinou, kdyz me nechytne demo, tak uz to pak plna hra nespasí.... Ja proste bezducharny typu Serious Sam (v singlu) nemusim, ale je mi jasny ze spoustu lidí to baví.

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Pokud ta hra bude mít dobrou atmosféru, tak klidně i bezduchou. Ale Sam byla kravina.
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Luke píše:Pokud ta hra bude mít dobrou atmosféru, tak klidně i bezduchou. Ale Sam byla kravina.
v demiku se mi atmosfera libila - pekna "temna" grafika, ozvuceni v eax, koslifci/zombici.... jj to muzu :lol:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Sam byl dobrej. Painkiller ma skvelou atmosferu, akorat obcas mate modry strely, kostru se zelenym brichem a oranzovyho obra, tak to vypada jak ViceCity :) ale jinak je to super, akorat bych na to MOC chtel (potreboval) kartu s DX9. (kdyz pisou ze minimum je 8.1, tak je to OPRAVDU temer nehratelny minimum)
ASUS F3T
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:
Luke píše: Nemůžeš ho hned odsoudit.....počkej co z toho bude.
Jasne ze pockam - ale vetsinou, kdyz me nechytne demo, tak uz to pak plna hra nespasí.... Ja proste bezducharny typu Serious Sam (v singlu) nemusim, ale je mi jasny ze spoustu lidí to baví.
Bavi :-D

Podle me je SS opravdu skvela vec na vyblbnuti!!! Zrovna dneska sme to s kamosem ve splitscreenu hrali asi 2hodky!!!

Jinak na Paintkiller se tesim, vypada to dost dobre!!! Hlavne sem zvedavy na ten prispendlovac na zdi... :wink:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“