Vychytaná skříň 3R System MiddleTower R700 na DO

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vychytaná skříň 3R System MiddleTower R700 na DO

Příspěvek od kepis »

Už jste objevili vychytanou skříň od 3R system R 700?
A co že je na ní tak úchvatného?...má dálkový ovladač k ovládání některých programů (např. WM Player) více na http://www.3rsys.com/

Nikdo však tento "doplněk" nedodává :shock:
Zajímala by mne dostupnost a cena dálkového ovladače pro Skříň 3R System MIDI Tower R700,4x5.25"",2x3.5

Poradí mi někdo?
Díky
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

No skrine 3R system zrovna zadnej zazrak nejsou. napriklad modra dioda na te me za 2 roky uplne umrela, vetraky jsou docela hlucne, zpracovani velice prumerne ikdyz je pravda ze jsem ji sehnal za 8stovek

jinak to dalkove ovladani neni od 3R system ale od firmy iMON takze bych zacal na jejich webu

iMON MM / iMON RSC
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vychytaná skříň 3R System MiddleTower R700 na DO

Příspěvek od Antonín Chromý »

kepis píše:Už jste objevili vychytanou skříň od 3R system R 700?
Objevili, jukni na můj podpis. A k té "vychytanosti"...abych řekl pravdu, jsem zklamaný - je to taková skříň z "odlehčeného" plechu, žádný zázrak ve zpracování - lehce nad úrovní eurocase. Co je dobré, že jsou 3,5 pozice pro hdd až na dno, takže dáte hdd přímo proti větráku a je to. ty 12cm fany mám stále stažený na minimum, protože jinak jsou slyšet. Navíc Karajan mé DFI LanParty je poněkud nekompatibilní s 12cm ventilátorem vzdadu - aby se tam spolu vešli, musel jsem vetráčku amputovat kus rámečku. Ale to je konkrétní problém LanParty - obecně to vztáhnout nelze.

Nicméně musím říct, že mi teď za ty peníze ta skříň nepřijde jako nějaký bomba nákup. Papírově to vypadá dobře a na to jsem taky dal, když jsem ji kupoval, ale znovu už bych si ji určitě nekoupil.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

No to teda dík, uvažoval jsem o ní.
Co teda doporučíš tak do 2.000,-
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kepis »

Mě se líbí pořád, jen škoda toho ovladače :(
Chlazení by mělo být OK a vzhledem je parádní. Asi do ní půjdu
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

chlazeni je bida - neni odkud nasavat vzduch.
na bezne PC je to v pohode (zene jsem do jine skrine 3r pc dal) ale na pc ve kterem se nekdo bude stale hrabat, s vysokym pretaktovanim a tim padem nutnosti poradneho chlazeni to neni.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kepis »

nakonec jsem koupil, má jí víc jak měsíc a spokojenost. Nasávání je zespodu, sice nemám taktováno, ale chlazení je OK, ventilátory na minimu otáček a teplota neleze přes 40 :wink:
Jen ten ovladač mi chybí...sakra :evil:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“