POMOC! kde sehnat ovladac pro SATA RAID:

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
dave_m
Začátečník
Začátečník

POMOC! kde sehnat ovladac pro SATA RAID:

Příspěvek od dave_m »

Zdarec,
mam takove problem. Pri instalaci woken to po F6 chce tu disketu, to vi kazde. No, ale ja at tam davam ovladace jaky chcu, tak je to nenajde. Mam desku MSI KT6 Delta FISR a chip VIA VT 8237. Kdyz jsem to pole zkousel ve woknech, tak mi to ve spravci zarizeni hazi vykricnik a taky tam nedostanu jinej driver. Nevim co s tim :sad:
V BIOSU jede vse OK, nastaveni RAIDu, zvoleni jako BOOT, ale ty ovladace proste nejdou. Myslite, ze je deska v kopru? :o
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

musis tam dat tu disketu co byla u desky, ne disketu s nejakym ovladacem.
dave_m
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dave_m »

OBR píše:musis tam dat tu disketu co byla u desky, ne disketu s nejakym ovladacem.
No, to je dobra rada, ale tu jsem zkousel jako prvni :( . Proste ofic driver z MSI tam nejede. Ale kdyz jsem kdysi zkousel tam hodit jeden disk SEAGATE, tak to jelo v poho. Sere se tam jen ten RAID... nevim. Poradte nekdo, prosim.
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

dave_m píše:
OBR píše:musis tam dat tu disketu co byla u desky, ne disketu s nejakym ovladacem.
No, to je dobra rada, ale tu jsem zkousel jako prvni :( . Proste ofic driver z MSI tam nejede. Ale kdyz jsem kdysi zkousel tam hodit jeden disk SEAGATE, tak to jelo v poho. Sere se tam jen ten RAID... nevim. Poradte nekdo, prosim.
V sekci ovladače máš FAQ na drivery pro VIA chipsety - je to tam napsaný, jak na to. :wink:

P.S.: Proč tady máme asi FAQ i pro drivery? :twisted: ;-)
dave_m
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dave_m »

No, tak jsem zjistil, ze mi nejede disketovka 8) .. nekde sem tu cetl, ze by se daly ovladace hodit na cd woken. nevi nekdo, jak na to?
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Treba pomoci nLite
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“